Amenajarea gradinii

#activitati gradinarit # gradina toamna # activitati toamna #zile ploioase #gradina #toamna

3 activitati perfecte pentru zilele mohorate de toamna

Vremea ploioasa si zilele mohorate de toamna, te pot tine departe de gradina pentru perioade nedeterminate de timp. Foloseste acest “ragaz” dar de natura pentru a te ocupa de alte activitati pe care de multe ori tinzi sa le ocolesti. Iata ce poti face daca aflara ploua.

1. Curata magazia, garajul si/sau sopronul

De cate ori nu ti s-a intamplat sa amani curatenia in magazie, sopron sau garaj, pe motiv ca nu au timp? Zilele ploioase de toamna sunt momentul perfect in care te poti ocupa de aceste indeletniciri. Construieste rafturi noi, unde sa iti poti depozita ustensilele pe timp de iarna si organizeaza locul astfel incat la primavara sa gasesti tot ceea ce ai nevoie in cateva secunde.

2. Muta plantele in interior

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar in unele regiuni ale tarii minimele au scazut deja sub 0 grade. Muta plantele in ghiveci in interior pentru a le proteja de inghet. Asigura-te insa ca acestea sunt sanatoase si curata-le de uscaciuni.

3. Planifica-ti gradina pentru anul viitor

Te-ai plictisit si nu mai ai ce face? De ce nu incepi inca de pe acum sa iti planifici gradina pentru anul urmator. Fa un plan bine structurat in care sa-ti notezi ce flori/legume vrei sa plantezi, ce seminte urmeaza sa cumperi si unde anume in gradina urmeaza sa plantezi fiecare leguma. Tot acum este momentul sa stabilesti ce schimbari vrei sa aduci in designul gradinii.

Sursa foto: bfinbluejeans.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului