Amenajarea gradinii

#amenajare pavaje #pavaje premium #beton vibropresat #elis pavaje #pavele

3 stiluri de amenajare cu pavele premium

Cum iti imaginezi casa visurilor tale? Intr-un stil modern, cu o gradina cu foisor si un focar in jurul caruia sa se adune toata familia in serile lungi de vara? Ori intr-un stil minimalist, dar cu mult bun gust? Sau preferi stilul retro, care aminteste mai degraba de casa bunicilor?

Orice varianta de amenajare ai alege, ai nevoie de materiale premium pentru ca spatiul care te intampina atunci cand ajungi acasa dupa o zi obositoare de munca sa fie cel la care ai visat dintotdeauna. Cu Elis Pavaje iti poti crea o oaza de confort in aer liber pentru relaxare si petreceri minunate.

Respectand tendintele in amenajari exterioare la nivel mondial si pentru a le oferi clientilor solutii imbunatatite pentru amenajari, cu produse nu doar functionale, ci si estetice, Elis Pavaje propune o gama bogata de dale si pavele premium.

Stil retro-clasic

Daca imaginea pietrei cubice cu care erau pavate odinioara strazile iti starneste amintiri din copilarie, ai putea opta pentru amenajarea spatiului exterior casei tale cu pavele Conic Antico. Fabricate din beton vibropresat, prin tehnologii de inalta calitate, acest tip de pavele sunt foarte versatile, oferindu-ti posibilitatea sa “te joci” cu liniile curbe si cu nuantele, astfel incat sa creezi adevarate opere de arta.

Pavelele Antico sunt realizate prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor din beton. Rezultatul: forme usor neregulate, care asigura un aer vintage amenajarii exterioare. Acest model este recomandat in special pentru spatiile mici, inguste.

In schimb, pentru spatiile largi, specialistii Elis Pavaje recomanda Cortina, model de pavele de dimensiuni mari (30/30 cm), foarte elegante, care asigura amenajarii un aspect modern si elitist in acelasi timp.

Iar atunci cand iti doresti ceva special, iesit din tipare, ai probabil nevoie de pavelele Maris. De ce spunem asta? Pentru ca este unul dintre produsele deosebite marca Elis Pavaje care arata perfect si iti lasa impresia ca ai alei acoperite cu mici bijuterii de forme diferite. Designul lor unic, cu margini rotunjite, le transforma intr-o alegerea estetica deosebita pentru gradina, curte sau terasa. Datorita dimensiunilor mici, sunt o alegere inspirata pentru spatii inguste, de exemplu alei.

Stil rustic

Si pentru ca multe persoane vor sa pastreze un aspect natural in curtea casei, Elis Pavaje propune pavele premium Rustic. Au dimensiuni mari si un aspect de piatra naturala, cu suprafata neregulata si o nuante inspirate din culorile pamantului, care se incadreaza perfect in decorul natural si creeaza un aspect deosebit de cald si de armonios.

Acelasi lucru se intampla si in cazul pavajului Decora, recomandat pentru spatiile mari, cu personalitate. Pavelele din aceasta gama au dimensiuni diferite si se monteaza intretesut, fapt care evoca celebrele drumuri romane.

Stil avangardist, minimalist

Cei care opteaza pentru o amenajare cu personalitate, ospitaliera si impunatoare totodata, in culori metalice, vor fi atrasi de modelele Umbra P4 si Umbra P3.

Pavajul Umbra se distinge prin suprafata moderna, perlata, asa numita “suprafata spalata”. Pentru a obtine o amenajare futurista, dar armonioasa, cele 2 tipuri de dimensiuni se pot combina in culori diferite. De exemplu, combinatia puternica si contrastanta de antracit si alb-crem adauga un plus de masculinitate.

***

Daca ti se pare greu de facut o alegere potrivita, nu trebuie sa iti faci griji. Specialistii Elis Pavaje, liderul national al pietei de pavaj si produse din beton vibropresat, sunt gata mereu sa iti ofere consultanta, asa incat sa gasesti cel mai potrivit tip de pavaje premium pentru curtea casei tale.

www.elis.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului