Amenajarea gradinii

#gradina #pardoseala lemn #pardoseala gradina #gradina stil contemporan

4 idei care vor insufleti pardoseala de lemn dintr-o gradina amenajata in stil contemporan

Gradina decorata in stil contemporan reprezinta o adevarata oaza de liniste si recreere. Aceasta iti ofera posibilitatea de a te deconecta si de a savura clipe minunate in natura. Daca ai amenajat-o cu ajutorul unei pardoseli din lemn de buna calitate, ce si-a pierdut stralucirea peste iarna, afla ca aceasta din urma poate fi insufletita foarte usor, folosind mici trucuri.

Pardoseala joaca un rol important in realizarea unui decor nou, contemporan, pregatind un cadru feeric si special. De aceea, specialistii in decoratiuni interioare recomanda lemnul, ca materie prima in realizarea pardoselii. Acesta ii confera un aer aparte si incanta ochiul privitorilor.

Reimprospateaza pardoseala veche de lemn

Iata un truc care te va ajuta sa insufletesti pardoseala veche de lemn, ce nu necesita un buget ridicat. Tot ce trebuie sa faci este sa o cureti cu atentie. Curata finisajele vechi cu ajutorul unei substante special concepute pentru pardoseli. In cele din urma, ar trebui sa achizitionezi un lac de buna calitate cu care sa o lustruiesti. Rezultatul va fi pe masura asteptarilor!

Alege obiecte de mobilier in culori vii

Alegerea unor obiecte de mobilierin culori vii poate schimba complet aspectul pardoselii tale. Nuantele puternice sau imprimeurile vesele vor crea un contrast minunat cu lemnul. Consulta diverse reviste de specialitate si nu ezita sa iesi din zona ta de confort. Astfel, vei reusi sa-ti transformi gradina in stil contemporan intr-un veritabil punct de atractie.

Opteaza pentru balustrade din sticla

Poti opta cu incredere pentru un astfel de model, deoarece acest tip de balustrada nu iti va rapi din privelistea gradinii. Mai mult, in combinatie cu sticla, lemnul pardoselii va arata minunat, fiind frumos scos in evidenta.

Combina materialele pentru pardoseala

Daca doresti sa-i conferi pardoselii tale un aspect contemporan, pot combina lemnul cu alte materiale, precum marmura sau pietricele. Acestea ii pot schimba in totalitate aspectul, iar tu te vei putea bucura de un design inedit, dar totodata modern si atractiv.

Sursa foto: founterior.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului