Amenajarea gradinii

#pian #reciclare #amenajare gradina #obiecte reciclabile #reciclare pian

4 idei pentru utilizarea pianului in amenajarea gradinii

Se vorbeste din ce in ce mai des despre reciclare. Obiectele vechi, pe care nu le mai poti folosi in scopul pentru care au fost create, pot capata o alta intrebuintare. Iti trebuie doar putina imaginatie pentru a fi scutit de cheltuieli inutile, iar spatiul din magazie unde tineai obiectele vechi se va elibera!

Pianul este unul dintre acele intrumente pe care nu te induri sa le arunci, chiar si atunci cand sunetele pe care le reda nu mai au muzicalitatea de odinioara. De aceea, il poti refolosi pentru crearea unor decoratiuni interesante pentru gradina. Iata cateva idei pentru a folosi pianul in amenajarea gradinii!


1. Ghiveci pentru plante

Intrucat, in gradina, cele mai importante sunt florile, este ideal ca acestea sa creasca intr-un loc potrivit. Un pian vechi poate fi folosit, asadar, pe post de ghiveci pentru plante. Sadeste in interiorul pianului cele mai frumoase flori, astfel incat sa creezi o "patura" de culori in interiorul sau.


2. Cascada inedita

Pentru a obtine o gradina impresionanta, o cascada amenajata intr-un colt al curtii este o alegere perfecta. Poti obtine un decor inedit daca folosesti pianul vechi ca suport pentru cascada. Astfel, apa va atinge clapele pianului, creand o atmosfera de vis. Pentru a aduce un plus de culoare, poti planta si flori in interiorul pianului. Astfel, vei realiza o decoratiune uimitoare pentru gradina, fara a cheltui bani.


3. Statui si plante suculente

In interiorul pianului poti sadi flori suculente care vor crea un spatiu verde. Pentru ca decorul sa fie unul original, poti amplasa statuete care sa sustina capacul instrumentului. Daca vrei sa faci acest obiect decorativ mai vesel, poti prinde pe suprafata pianului marmura decorativa sau pietricele colorate.


4. Suport pentru ustensile

Un alt mod in care poti folosi pianul este pe post de suport pentru instrumentele de gradinarit. Astfel, vei avea toate ustensilele necesare pentru a-ti amenaja o gradina de vis intr-un singur loc, iar pianul nu va mai sta aruncat prin magazie, ci va avea o functie practica.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului