Amenajarea gradinii

#gard #decorare gard #decoratiuni gard #amenajare gard

5 moduri de a scoate banalele garduri din anonimat

Evita sa-ti neglijezi gardul care iti delimiteaza curtea si gradina! Sezonul cald se apropie cu pasi repezi, asadar acum este perioada propice sa-ti decorezi gardurile. Nu stii cum sa dai un strop de culoare banalelor tale garduri? Iata 5 modalitati creative de a le scoate din anonimat!

1. Ghivece agatate

Ia vechile ghivece pe care nu le mai folosesti si agata-le sau fixeaza-le de gardul locuitei tale. Daca le pozitionezi haotic, acestea se vor transforma in decoratiuni minunate pentru un gard banal. Picteaza-le in culori vesele pentru a-ti insenina intreaga curte.

Gandeste-te la gardul caminului tau ca la un perete din casa ce trebuie decorat. Agata ramele de tablou si "ingradeste" ghivecele mai sus mentionate.

Pentru ca decoratiunile tale sa reziste intemperiilor vremii asigura-te ca materialele din care sunt confectionate sunt rezistente la ger si ploi.

Sursa foto: roomelegance.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului