Amenajarea gradinii

#ghivece gradina #amenajare gradina #ghivece

6 ghivece neobisnuite pentru o gradina unica

Obiectele vechi, pe care de cele mai multe ori le arunci, pot fi cu usurinta transformate in decoratiuni unice pentru gradina. Cele mai multe dintre acestea pot fi transformate in ghivece unice pentru gradina ta.

Tricicleta de jucarie

Copilul tau nu se mai joaca de mult cu tricicleta primita in dar? Nu trebuie sa o arunci. O poti folosi pentru decorarea gradinii. Planteaza flori in spatiile de depozitare ale acesteia si, daca este suficient de mare, lipeste un ghiveci cu flori de saua acesteia.

Daca este necesar, poti vopsi tricicleta in nuanta dorita, cu ajutorul unui spray.

Cauciucuri colorate

Cauciucurile vechi sunt perfecte pentru decorarea gradinii. Trebuie sa le speli foarte bine, apoi, dupa ce se usuca sa le vopsesti in nuntele dorite. Asaza-le unul peste altul, umple-le cu pamant si planteaza florile preferate.

Cizme vechi de cauciuc

Cizmele vechi de cauciuc sunt perfecte pentru decorarea gradinii. Cu cat sunt mai viu colorate, cu atat mai bine. Umple-le cu pamant si planteaza florile preferate. Le poti aseza oriunde in gradina, sau le poti agata de gardul casei.

Cesti vechi

Cestile vechi, pe care nu le mai folosesti, pot fi transformate cu usurinta in ghivece vesele pentru flori. Poti planta flori suculente, care nu au nevoie de mult spatiu. Asaza cestile pe pervazul casei, pe treptele de la intrarea in casa sau in balcon.

Coliviile vechi

Daca ai colivii vechi in casa, nu le arunca. Vopseste-le in alb sau in orice alta nuanta doresti si foloseste-le pe post de ghivece pentru flori. Agata-le de creanga unui copac si bucura-te de o priveliste frumoasa.

Ceainice vechi

Ceainicele vechi din ceramica sau sticla pot fi folosite ca ghivece pentru flori. Cu cat mai colorate, cu atat mai bine!

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului