Amenajarea gradinii

#piscina #acoperis #acoperis piscina #modele acoperis #preturi acoperis

Acoperis pentru piscina: modele si preturi

Construirea si amplasarea unei piscine in propria curte sau in gradina poate presupune costuri mari de intretinere a apei. De aceea, este recomandat sa montezi un acoperis pentru piscina . Pretul acestuia se va amortiza in timp, odata cu reducerea celorlalte cheltuieli.

Pe piata de specialitate exista mai multe modele de acoperis pentru piscina. Pentru a face cea mai buna alegere, este indicat sa tii cont de spatiul in care ai amenajat piscina, de modelul piscinei si de aspectul estetic. Un acoperis pentru piscina ar trebui sa se imbine armonios cu decorul din curte sau din gradina. Iata cateva modele de de acoperis pentru piscina si preturile aferente pentru achizitionare.


1. Acoperis pentru piscina - model Klasik


Unul dintre cele mai utilizate modele de acoperis pentru piscina este cel clasic. Acesta este cel mai avantajos din punct de vedere al pretului si ofera resistenta impotriva vantului si a zapezii. Datorita glisarii usoare a modulelor in afara piscinei, modelul Klasik permite atat scaldarea in aer liber, cat si in spatiul inchis.

Preturile pentru un astfel de model de acoperis pentru piscina variaza, in functie de latime si lungime, intre 4000 si 11.000 de euro.



Sursa foto: vidor.ro


2. Acoperis pentru piscina - model Casablanca


Un acoperis pentru piscina mai luxos este modelul Casablanca. Acesta se realizeaza la comanda si satisface pana si cele mai exigente cerinte ale cientului. La acoperirea cu inaltimea libera de acces se poate folosi tot spatiul din interiorul piscinei, in schimb, varianta joasa nu afecteaza armonia peisajului si nu schimba aspectul gradinii.

Acoperisul Casablanca consta intr-un sistem inovativ, care ofera posibilitatea glisarii fara linii cu sine. Astfel, este posibila deplasarea modulelor individuale, fara folosirea liniilor cu sine.

Preturile unui astfel de acoperis pentru piscina variaza intre 4400 si 15700 de euro.



Sursa foto: fibrexco.ro


3. Acoperis pentru piscina - model Monaco


Un design atragator de acoperis pentru piscina il reprezinta modelul Monaco. Acesta are cupole si pereti drepti , ceea ce ajuta la imbunatatirea functiilor. Inaltimea libera de acces pe toata lungimea acoperirii asigura o sedere placuta chiar si in caz de vreme rea. Sistemul constructiei permite montarea usilor in peretele lateral, precum si in peretii frontali.

Pretul unui acoperis pentru piscina, de tip Monaco, variaza intre 7700 si 19000 de euro.



Sursa foto: vidor.ro


4. Acoperis pentru piscina - model Dallas


Modelul Dallas este un acoperis pentru piscina ideal pentru persoanele care doresc sa aiba un raport echitabil calitate-pret. Constructia se poate executa in mai multe variante, in functie de gusturile clientului. Modulele individuale se pot aranja unul sub celalalt sau pot fi deplasate in afara spatiului piscinei.

Un astfel de acoperis pentru piscine costa intre 3.900 si 14.000 de euro.

Sursa foto: vidor.ro


Avantajele montarii unui acoperis pentru piscina


Un acoperis pentru piscina iti permite sa folosesti spatiul de relaxare pe tot parcursul anului, impiedica pierderile de caldura, ofera protectie UV si simplifica intretinerea piscinei. In zilele caniculare, poti folosi piscina si fara acoperis, prin simpla demontare a modulelor.

Un alt avantaj al folosirii unui acoperis pentru piscina este protejarea copiilor si a animalelor. In lipsa unui acopris, exista riscul caderii in piscina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare