Amenajarea gradinii

#amenajare cutre #elis pavaje #pavele

Amenajeaza-ti curtea cu pavele! Ai reducere 25% reducere la modelele Fantasia si Cortina P4 de la Elis Pavaje

Elis Pavaje, liderul pietei de pavele si produse din beton vibropresat din Romania, desfasoara in perioada 1 mai – 15 iunie campania promotionala Prinde oferta: 25% reducere pentru pavelele Fantasia si Cortina P4, adresata in principal clientilor persoane fizice. Promotia se deruleaza la nivel national, exclusiv prin reteaua de distribuitori Elis Pavaje.

 

"Cele 2 modele selectate pentru a fi promovare in aceasta campanie sunt in topul preferintelor clientilor nostri, la nivel national. Succesul acestor modele se datoreaza, pe de o parte, coloristicii speciale, un mix modern si vibrant de culori, si, in egala masura, formei pavelelor Fantasia si Cortina P4", declara Bianka Dobre, Director de marketing Elis Pavaje.

Tendintele la nivel mondial in amenajari exterioare arata o preferinta din ce in ce mai mare a clientilor pentru pavele de dimensiuni medii si mari, precum si pentru modele formate din mixuri de dimensiuni.

Astfel, modelul Fantasia, alcatuit din trei pavele de dimensiuni variate, care se imbina perfect, creeaza un spatiu elegant, organizat si curat, iar designul rezultat din combinatia de degradeuri confera un aspect atins de patina timpului.

Cortina P4 impresioneaza prin mixul special de nuante si formele drepte si simple ale dalelor si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat. Este recomandat in special pentru amenajarea teraselor, foisoarelor si curtilor.

In promotie intra gama intreaga de culori a celor doua produse:

  • Fantasia – culorile maro patinat, albastru patinat, gri patinat si cafe
  • Cortina – culorile cafe, dolomit, granit si tempo.

Campania promotionala se desfasoara exclusiv in magazinele distribuitorilor Elis Pavaje din intreaga tara. Lista magazinelor participante este disponibila pe site-ul producatorului Elis Pavaje, aici (hyperlink cu LP promotie si tracking code). De asemenea, puteti opta pentru un montator autorizat Elis Pavaje, care va ofera garantie pentru montaj, accesand sectiunea montatori (hyperlink cu pagina montatori si tracking code) din site, selectand judetul in care doriti sa faceti amenajarea.

Puteti achizitiona modelele Fantasia si Cortina P4 la preturile promotionale cu 25% reducere in perioada 01 mai - 15 iunie. Promotia este valabila in limita stocului disponibil. Amenajare placuta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare