Amenajarea gradinii

#gradina Andreea Marin #amenajare gradina #andreea marin

Andreea Marin, "zana" din gradina. Cum arata gradina pe care o ingrijeste singura

Asa cum ne-a obisnuit, Andreea Marin este plina de “surprize, surprize”! Putem spune ca fosta prezentatoare TV are una dintre cele mai frumoase gradini de vedeta. Pe conturile sale de socializare isi tine in permanenta fanii la curent cu ceea ce face. Fosta “Zana a surprizelor” este foarte mandra de gradina pe care o ingrijeste singura! 

Pe langa activitatile pe care le face cu fundatia al carei presedinte este, Andreea este pasionata de gradinarit. Pentru a se relaxa, petrece mult timp in gradina pe care si-a amenajat-o singura. Cu toate ca nu are studii in domeniu, Andreea a reusit sa creeze un mic sanctuar in propria curte. Gradina este foarte bine ingrijita, iar ghivecele nu sunt puse la intamplare, sunt aranjate cu mare grija.

Bruneta are in gradina un cadru de bicicleta pe care l-a transformat intr-un suport pentru ghivece, l-a vopsit in alb pentru a crea un contrast cu florile. In gradina ei se gasesc o varietate de flori, de la cele foarte cunoscute, precum petunii si ferigi, la unele al caror nume ne-ar pune in dificultate. Unul dintre zidurile gradinii a fost transformat intr-un “perete viu”. Folosind ghivece turnate din ciment a reusit sa creeze un spatiu viu, relaxant si deosebit. In aceeasi gradina se mai gaseste si o colovie de pasari in stil Victorian, transformata si ea intr-un element decorativ al gradinii.

Pe langa flori, acest loc de relaxare gazduieste si cativa pomi si arbusti. Zilele acestea, Andreea Marin s-a pozat culegand cirese din propria sa recolta.

Dar asta nu este tot! Andreea Marin isi cultiva singura legumele! Frumoasa moldoveanca se poate madri cu fapul ca toate legumele pe care le pune pe masa sunt bio! Aceasta are in gradina: rosii, ardei iute, ardei gras, gogosari, castraveti, ierburi aromatice si multe altele.

Nici la capitotul fructe nu sta rau, pe langa ciresele amintite mai sus, Andreea cultiva si zmeura, fragute, lamai, capsuni. Va invitam sa faceti o plimbare prin gradina Andreei urmarind pozele de mai jos!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului