Amenajarea gradinii

#zapada #craciun #iarna #om de zapada

Cum sa accesorizezi omul de zapada

Omul de zapada este unul dintre cele mai puternice si frumoase simboluri ale iernii. Daca te pregatesti sa faci un om de zapada in apropierea casei tale sau chiar in curtea proprie, iata cateva modalitati de a-l accesoriza intr-un mod cat mai interesant.


Ochii omului de zapada


Ochii omului de zapada pot fi formati din doi nasturi identici, doua masline sau chiar o pereche de ochelari de soare .  In functie de stilul omului de zapada pe care vrei sa il cladesti, poti opta pentru unul dintre aceste accesorii .


Nasturii sunt o varianta durabila si ieftina, maslinele in schimb vor ingheta, iar ochelarii de soare sunt probabil o solutie de moment (eventual gaseste o pereche de care sa nu mai ai nevoie).


Accesoriul de pe cap


Daca doresti sa ai un om zapada sic, ii poti pune o palarie sau un joben , iar daca iti doresti unul pe stilul hip-hop, opteaza pentru o sapca vesela, pusa intr-o parte. Fixeaza bine accesoriul de pe cap pentru a evita ca vantul sa il indeparteze.


Accesoriul de la gat

In jurul gatului ii poti pune un papion, o cravata sau chiar un fular haios. Fixeaza-le bine, astfel incat ele sa se mentina pe omul de zapada o vreme indelungata. Opteaza pentru accesorii cat mai colorate (rosu, verde, portocaliu, albastru etc) si evita culorile alb sau negru.


De asemenea, in jurul gatului ii poti pune o beteala de brad, pentru un plus de farmec.


Alte accesorii


Daca vrei sa mai adaugi niste accesorii omului de zapada, poti incerca sa ii  pui niste globulete pe post de cercei, o coroana de ingeras sau niste aripi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului