Amenajarea gradinii

#gradina #amenajare gradina #design gradina

Cum va arata gradina ta anul acesta: 3 designuri recomandate de experti

Designul gradinii trebuie modificat din cand in cand, deoarece altfel devine plictisitor si nu te mai surprinde cu nimic. Cum proiectele de succes trebuie sa fie realizate pas cu pas si pot consuma destul de mult timp si resurse, ne-am gandit sa-ti aratam cateva designuri de gradini propuse de experti pentru anul 2014. Inspira-te din aceste designuri si adapteaza-le in propria ta gradina!

Gradina cu piscina

La fiecare inceput de an, la New York se desfasoara evenimentul "Landscape Pleasures". Unii dintre cei mai cunoscuti designeri si peisagisti participa la eveniment si isi prezinta ideile pentru amenajarea gradinii.

Unul dintre designurile care a atras atentia a fost cel al gradinii cu piscina, iar ideea promovata a fost aceea ca o gradina trebuie intai de toate sa fie un spatiu al relaxarii si abia apoi al muncii. Pe langa piscina, care devine punctul central al decorului, este foarte important sa tii cont si de detalii.

Un gard viu inalt, care sa-ti imprejmuiasca gradina, este mai mult decat indicat, intrucat iti ofera un plus de intimitate, iar un gazon tuns uniform va completa aspectul ingrijit al spatiului. Desigur, nu trebuie sa-ti lipseasca masa cu umbrele si tufisurile atent toaletate.

Sursa foto: gardendesign.com

  •   2014-01-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Laura Galan

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii