Amenajarea gradinii

#mobilier jysk #jysk #mobilier de gradina #stilul scandinav

Da startul petrecerilor in aer liber! Mobilierul de gradina ce nu trebuie sa-ti lipseasca

Odata cu venirea caldurii, petrecerile in aer liber sunt nelipsite. Daca esti fericitul posesor al unei gradini, fie ca vorbim despre o gradina mica sau una mare, trebuie sa ti-o amenajezi pentru momentele pe care urmeaza sa le petreci in aceasta alaturi de familie si chiar de prieteni.

Daca vrei sa-i oferi gradinii tale o atmosfera scandinava, mobilierul de la JYSK este optiunea perfecta. Anul acesta, pe langa piesele clasice de mobilier care exista de ani buni in gama retailerului, JYSK a inclus cateva modele inedite care transforma orice spatiu exterior in acel loc coltisor minunat unde abia astepti sa petreci timp cu familia si prietenii.

Noua colectie include atat un set modular (Bastrip), cu design minimalist si versatil, care poate fi configurat in functie de spatiul disponibil sau numarul de invitati, cat si mobilier creat special pentru casa de vacanta, in stil rustic si confortabil (Falkenberg).

Cei care prefera modernul vor gasi setul de terasa Radsted, cu linii simple si curate, cu un cadru subtire, realizat din aluminiu, si perne luxoase din textiline, carora le pot asorta o masa de terasa in stil contemporan precum Otta sau Ramten. Iar iubitorii de exotic pot alege mobilierul ULFBOR, care include doua fotolii, canapea de trei locuri si o masa de gradina de dimensiuni generoase.

Vedeta colectiilor de exterior din anii trecuti, setul Vebbestrup, se regaseste si in noul catalog, iar acum este disponibila nu numai varianta in culoarea natur, ci si pe negru. Considerat piesa de rezistenta a gamei pentru gradina, acest mobilier este elegant, modern, cu tonuri rustice si poate fi accesorizat in functie de spatiul disponibil.

"Noua colectie de mobilier de gradina JYSK pune accent pe crearea acelui coltisor care aduce hygge in familie – acea stare de bine, de relaxare si fericire tipic daneza. Nordicii adora sa se distreze in natura cu familia sau prietenii si iubesc confortul in spatiul exterior casei. Piesele din noua colectie sunt create special pentru a-i ajuta pe clienti sa redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seara cu prietenii pe terasa sau o dupa-amiaza pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate si se potrivesc diverselor tipuri de spatii exterioare, permitand fiecaruia sa aranjeze terasa sau balconul exact asa cum isi doreste", a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare