Amenajarea gradinii

#dale mozaic #pavaje #pavaje gradina #alee gradina #amenajare gradina

Dalele Mozaic - modernism si naturalete pentru curtea ta

Vrei sa-ti transformi aspectul monoton al curtii intr-un decor deosebit, dupa stilul propriu? Pavajul este unul dintre elementele care te poate ajuta sa-ti creezi cu succes spatiul ideal si armonia estetica dorita intre interiorul si exteriorul locuintei.

 

Fie ca ai o casa cu arhitectura in stil clasic, rustic, sau din contra, una cu o arhitectura moderna, dalele Mozaic de la Elis Pavaje reprezinta unul dintre modelele de pavaj care se va imbina armonios cu mediul inconjurator. Textura lor confera naturaletea aleilor din pietris, invaluite in rafinament, iar dimensiunile mari ale dalelor creeaza senzatia de ordine si armonie. Astfel, daca esti adeptul spatiilor aerisite, in linii simple, atunci dalele Mozaic sunt o alegere minunata pentru curtea ta.

Acestea au grosimi mai mici decat pavelele normale si sunt disponibile in nuanta “natur”, in 5 tipuri de dimensiuni de la 400×400 mm pana la 500×1000 mm, la preturi pornind de la 9.5 lei/buc + TVA.

Pe langa calitatile estetice, dalele Mozaic iti ofera garantia unei investitii bine facute. Realizate din beton de calitate superioara, vibropresat, au o rezistenta indelungata, astfel poti avea siguranta ca aspectul curtii tale va fi la fel de proaspat si peste ani. In plus, contin aditivi de impermeabilizare si anti-inghet, cu rezistenta crescuta la ciclurile de inghet-dezghet, iar spre deosebire de betonul turnat, nu vor prezenta crapaturi. Pavelele vibropresate nu necesita intretinere majora in timp, iar petele de ulei, ruginaƒsau diferite materiale de constructii pot fi indepartate cu diferite solutii sau pot fi schimbate numai pavelele afectate. Alte avantaje oferite sunt facilitatea montajului si intretinerii, stabilitate foarte buna, iar montarea pe un strat de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului in cazul unor interventii ulterioare. De asemenea, prin faptul ca permit aerisirea solului, indeplinesc o cerinta ecologica foarte importanta.

Asa ca... lasa-te inspirat de calitatile acestui model si alege-l pentru a reda aspectul unui cadru deosebit care emana prospetime si vitalitate. Indiferent daca preferi un stil al gradinii formal, rustic, francez sau englezesc, pavajul cu dale Mozaic poate schimba cu totul aspectul spatiului tau exterior. Prin aspectul natural dar sofisticat, acestea vin in completarea spatiului ales cu linii simple si jucause, dar care ofera o eleganta desavarsita si un plus de valoare. Pentru insufletirea spatiului amenajat, poti opta pentru un design cu arbusti ornamentali, precum conifere, iarba albastra, iedera, ilex sau tuia.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare