Amenajarea gradinii

#gradina paste #decorarea gradinii #amenajare gradina #gradina #paste

Decorarea gradinii de Paste! 3 idei geniale care vor impresiona

Au mai ramas doar cateva zile pana la Paste. Chiar daca vremea nu este frumoasa, cum sperai, si nu vei putea organiza mese festive in curtea casei, nu inseamna ca trebuie sa abandonezi ideea decorararii curtii. Iata cateva idei simple de decorare, la care poti apela cu incredere, chiar si in zilele ploiase.

Iepurasii decorativi

Fie ca sunt din plastic sau din lemn ori chiar din material ceramic, iepurasii pentru deocarerea curtii vor aduce veselie in casa ta. Copiii ii vor indragi, iar adultii cu siguranta vor fi incantati de noile tale decoratiuni. Tot ce trebuie sa faci este sa-i amplasezi la vedere, fie pe marginea aleii, fie la intrarea in curte sau aproape de intrarea in casa.

Oua colorate

Ouale decorative sunt simplu de integrat in designul oricare gradini. In plus, vor transforma rapid aspectul unei gradini monotone, intr-o gradina vesela, plina de culoare. Tot ce trebuie sa faci este sa impodobesti un copac sau un tufis cu oua de plastic, sau sa le asezi strategic, pe jos. O alta idee inspirata sunt ouale gigant, confectionate din plastic sau lemn.

Coronite pentru usi

Nu neglija usa de la intrarea in casa. Asaza pe acasta coronite specifice Sarbatorilor Pascale. Le poti cumpara din comert sau le poti confectiona chiar tu acasa.

Sursa foto principala: inthewindhouston.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare