Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #decoratiuni gradina #design gradina #revigorare gradina

Explozie de culoare in gradina: 4 elemente care revigoreaza designul gradinii

Culorile au intotdeauna rolul de a binedispune si de a aduce un strop de bucurie, iar uneori, pana si gradina poate fi trista in lipsa lor. Vara este momentul ideal pentru a revigora designul gradinii tale cu ajutorul elementelor decorative colorate. Urmatoarele idei te-ar putea inspira sa reimprospatezi aspectul spatiului din spatele casei.


1. Globuri colorate cu imprimeuri amuzante

Ti-ar placea ca in gradina ta sa fie o atmosfera de petrecere in fiecare zi? Atunci opteaza pentru decorarea gradinii cu globuri mari si colorate, cu imprimeuri amuzante. Copiii vor fi cei mai fericiti intr-un asfel de decor, dar nici cei mari nu se vor simti mai prejos.



Sursa foto: trendir.com


2. Umbrela si scaune colorate

Nimic nu este mai placut vara decat sa te relaxezi impreuna cu familia sau prietenii in gradina, atat timp cat aveti un spatiu unde sunteti protejati de razele puternice ale soarelui. Pentru o gradina cu o explozie de culoare, iti recomandam sa optezi pentru o umbrela colorata, care sa accesorizeze perfect un set de scaune in culori vii si energizante.



Sursa foto: trendir.com


3. Ghivece in culori irezistibile

Uita de traditionalele ghivece din teracota si opteaza pentru ghivece neobisnuite, in culori irezistibile. Ghivecele precum cele din imagine pot fi prea mari si "tipatoare" in gradina, insa tu poti alege recipiente mai mici pentru cresterea plantelor de exterior. Atat timp cat sunt colorate in nuante care iti fura privirea, orice ghivece sunt potrivite.



Sursa foto: polopuentearanda.com


4. Gard vopsit intr-o culoare puternica

Ce ai spune daca vara aceasta ai vopsi atat gardul din gradina, cat si alte elemente din lemn intr-o culoare puternica, surprinzatoare? Gradina ta ar dobandi pe loc un aspect mai proaspat si va arata mult mai bine. In plus, poti fi sigur ca faci ceva original. Pana la urma, nu multa lume indrazneste sa-si vopseasca gardul intr-o culoare puternica. Indrazneste sa-ti trasnformi gradina itnr-un spatiu care sa te bucure si sa te inveseleasca.

Nu te rezuma la aceste idei de elemente colorate pentru gradina. Pune-ti imaginatia la treaba si vei reusi sa creezi lucruri inedite.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare