Amenajarea gradinii

#ustensile gradina #gradina #ustensile

Gospodarirea unei case implica mai mult decat cunostinte! Alege ustensilele potrivite

Cu siguranta fiecare barbat isi doreste ca a lui casa sa fie intr-o perfecta stare de functionare, insa adevarul este ca periodic apar anumite probleme. Rezolvarea acestora, cu toate ca exista bagajul de cunostinte, nu se poate face fara a avea sculele necesare.

Intelegand aceste aspecte, specialistii de la tehnicbazar.ro prezinta o gama diversa de scule, unelte sau accesorii, dedicate nu doar treburilor gospodaresti, dar si multor alte activitati de ordin tehnic.

Ingrijirea gradinii – mult usurata de aparatura adecvata

Foarte multe dintre persoanele care locuiesc la casa au si un teren ce necesita a fi ingrijit. In functie de modul in care este folosit acel spatiu este necesar sa se realizeze diverse lucrari, fie ca este vorba despre intretinerea unei gradini, a unui gazon sau a altor spatii verzi.

Din randul produselor dedicate acestei activitati se pot enumera cele destinate irigarii sau stropirii cu ingrasaminte, ori diverse tratamente impotriva bolilor, foarfece de gradina, masini de tuns iarba, motosape si motocoase.

Toate aceste produse comercializate sunt deosebit de rezistente si performante, oferta gasita pe tehnicbazar.ro fiind una care pune mult pret pe calitate.

Uneltele de mana

De asemenea, din colectia fiecarui gospodar nu pot sa lipseasca uneltele de mana, pentru cele mai simple si dese treburi casnice. Acestea sunt foarte frecvent utilizate, sunt deosebit de practice si foarte usor de manuit.

Oferta prezentata pentru aceste scule si unelte de mana este una deosebit de variata si din randul careia nu pot sa lipseasca diversele ciocane, clesti, foarfece de mana, surubelnite sau chei. Acestea sunt atent selectionate, astfel ca vor reprezenta doar branduri puternice si recunoscute pentru calitatea oferita, precum Bosch, Unior-Tepied, Yato, Ford Tools, Imer sau Fiskars.

Tehnicbazar.ro sprijina orice activitate de natura tehnica

Pe langa faptul ca pe site-ul www.tehnicbazar.ro se gaseste o gama diversa de produse dedicate intretinerii si reparatiilor problemelor casnice, totodata aici este locul in care se remarca si diverse utilaje pentru constructii.

Deoarece traim intr-o societate care se dezvolta intr-un ritm exponential, iar constructiile stau la baza acestei cresteri, nevoia de utilaje cat mai performante si cu o durata mare de viata este deosebit de importanta. In acest sens, echipa tehnicbazar.ro ofera diferite produse precum betoniere, compresoare de aer sau echipamente pentru taiat diverse materiale (gresie, placi compactoare, etc.).

Calitate la cel mai bun pret

Un aspect ce poate fi remarcat, verificat si confirmat de catre fiecare client este cel ce prezinta calitatea produselor comercializate pe site-ul tehnicbazar.ro. Colaborand cu aceste branduri de renume international, echipa de la tehnicbazar.ro este distribuitor autorizat pentru Bosch, Stihl, Makita si multe alte nume importante. Totodata, dupa achizitionarea acestor produse se asigura o garantie de 24 de luni in cazul persoanelor fizice si de 12 luni in cazul persoanelor juridice, lucrarile de mentenanta sau reparatie fiind realizate tot de catre echipa tehnicbazar.ro, care detine si un service autorizat.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceste produse sau modalitatea de cumparare si livrare o pot face folosind urmatoarele date de contact:

Tehno SRL

Bd-ul Unirii, bl. 6A, Buzau

Telefon: 0756 046 066 sau 0786 225 863

E-mail: office@tehnicbazar.ro

 

www.tehnicbazar.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare