Amenajarea gradinii

#mobilier gradina #parasolare #pavaj #gradina de vara #parc herastrau #herastrau #amenajare gradina #accesorii gradinarit

Gradina de vara aduna peste 5000 de oameni in Herastrau

In perioada 14 – 17 mai, parcul Herastrau este gazda celui mai colorat eveniment al anului. Gradina de vara prezinta laolalta de peste 8 ani de zile cei mai de seama producatori si comercianti din domeniul gradinaritului, intr-o expozitie feerica. Preturi speciale , obiecte in exclusivitate, flori dintre cele mai rare cu miros de buna dispozitie.

 

 

Nu ai avut Timp pentru pregatirea gradinii si ai senzatia ca esti ultimul care a neglijat spatiile verzi din curte. Te inseli!

Da fuga in Herastrau intre orele 12 si 20 si invata de la cei mai buni cum sa iti amenajezi cea mai grozava gradina din cate s-au vazut.

Timp de 4 zile vei avea suficient timp pentru a afla tot ce iti pofteste inima despre „flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii”.

Intr-o atmosfera antrenanta cu muzica, mancare si buna dispozitie „peste 5000 de musterii amorezati de frumos, lume buna, bastoane elegante, palarii largi si specialistii din domeniu viziteaza expozitia, devenita traditie pentru bucuresteni”.

Calitatea principala a acestui eveniment este diversitatea.Toate domeniile sunt acoperite si orice intrebare sau curiozitate isi gaseste un raspuns.

Unde mai pui ca preturile sunt unice, si asta in sensul bun. Comerciantii se lasa purtati de atmosfera de petrecere si reduc birul pentru ca toti cumparatorii sa fie multumiti.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul organizatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului