Amenajarea gradinii

# stiluri amenajare gradina #amenajare gradina #gradina

Gradina ta pe stilul tau, cu mobilierul kika

Adierea de primavara trezeste in tine dorinta de a-ti reamenaja gradina? Vrei sa ai propria ta oaza de relaxare, acel loc in care vei astepta cu nerabdare sa ajungi seara, dupa o zi solicitanta sau sa-ti petreci zilele de weekend alaturi de prieteni? Cum poti alege mobilierul de gradina potrivit care sa-ti induca acea stare de liniste de care vei avea nevoie in aceasta primavara?

Cu kika stilizam gradina impreuna! iti propunem 5 stiluri de mobilier de gradina din colectia 2018. Indiferent de preferintele tale, vei gasi designul, culorile care ti se potrivesc, dar si acele decoratiuni de gradina care-ti vor incanta privirea atunci cand iţi vei savura cafeaua de dimineata pe terasa sau cand vei citi cartea preferata in balansoar.

Gradina minimalista

Daca primavara te inspira in amenajarea unei gradini atipice cu putine elemente, dar de efect, poti opta pentru o gradina de tip bistro care imita stilul avangardist din restaurantele moderne. Vei putea savura un pahar de vin in propriul tau bistro din gradina. Nu uita sa decorezi cu felinare si sa optezi pentru scaune si fotolii in stil avangardist!

Party garden

Visezi deja la garden party-urile pe care vrei sa le organizezi incepand din aceasta primavara. Pentru asta va trebui sa alegi un mobilier de gradina modern, in tonuri de gri sau alb. Selectia de produse cuprinde si seturi de tip lounge, daca vrei sa inviti un numar mare de persoane, umbrele si sezlonguri in cazul in care in centrul gradinii tale se afla si o piscina. Cu mobilierul de gradina kika poti ta startul petrecerilor!

Gradina din basme

Ti-ai dorit mereu ca in gradina ta sa se simta o atmosfera de basm, exact ca in povestile pe care le citeai in copilarie? Prin mici artificii de design poti oricand sa recladesti acea atmosfera. Gaseste-ti inspiratia in gama de mobilier pentru gradina de la kika unde vei gasi o serie de produse care imbina creativ si armonios modernismul cu materiale si culori care transmit acea stare boema, de poveste, in care personajele in miniatura par sa-si joace rolul pe aleile din gradina ta.

Gradina rustica

Pentru tine gradina trebuie sa fie acel loc nostalgic care sa te duca cu gandul la gradina bunicilor in care mergeai in fiecare primavara. Mirosul acela de lemn sculptat, piticii de gradina, toate iti pot recrea acea atmosfera de odinioara. in plus, stilul rustic se combina foarte usor cu accente moderne si obtii, astfel, un decor relaxant, cu aer de vacanta. Poti descoperi o gama variata de mobilier din lemn, dar si decoratiuni care se vor potrivi perfect intr-un cadru rustic.

Gradina cu iz oriental

Te-a atras mereu stilul oriental compus din elemente asiatice si indiene. Ce-ar fi daca ti-ai putea transforma gradina in propriul tau templu? Stilul oriental este format din culori puternice si materiale sofisticate care impreuna iti vor crea in gradina un spatiu luxos. in gama kika de produse de mobilier, vei gasi acele piese si decoratiuni care te vor purta pe meleaguri asiatice sau indiene de fiecare data cand te vei relaxa in gradina.

Cele cinci stiluri propuse de kika cuprind piese de mobilier pentru toate tipurile de gradini, de la cele mai mici, la cele mai spatioase, cu materiale si forme diverse. De asemenea, vei descoperi si decoratiuni si accesorii de gradina care sa se potriveasca si care sa transforme zona verde a casei in spatiul perfect pentru a-ti petrece timpul liber. Astfel, vei putea avea propria ta oaza de relaxare in gradina si sa te simti in fiecare zi ca intr-o vacanta, fara sa fii nevoit sa pleci de acasa. Intreaga colectie kika de mobilier de gradina 2018 poate fi descoperita in showroom-urile kika din Militari si Pallady.

Fii la curent cu toate produsele kika si cu ultimele noutati pe facebook-kika RO si pe https://www.kika.ro/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului