Amenajarea gradinii

#terasa #amenajare terasa #iluminare terasa

Ilumineaza-ti terasa pentru seri de vis petrecute in aer liber

Cand vine vorba de relaxare si distractie in aer liber, iluminatul festiv este cel care contribuie la starea de spirit a tuturor. Fie ca ti-ai invitat prietenii la o cina de vara, fie ca e vorba despre un foc de tabara, iluminatul decorativ va anima atmosfera. Iata 6 idei geniale usor de pus in practica:

1. Ghirlande de luminite

Pe doua butoaie vechi aseaza o placa din lemn si ai obtinut in cel mai rapid mod cu putinta un bar de gradina. Umple o roaba veche cu gheata si poti tine la rece sticlele de bere sau racoritoarele. Dar odata ce a apus soarele, cum vei mai turna cocktail-urile in pahare? Atarna deasupra barului improvizat o ghirlanda precum cele pe care le folosesti pentru bradul de Craciun. Foloseste o alta ghirlanda si la nivelul solului pentru a crea un contur orientativ al barului.

Sursa foto: ehow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului