Amenajarea gradinii

#mobilier de gradina #mobilier #pavele

In tendinte: mic mobilier de gradina din pavele

La inceput de sezon estival ne dorim sa dam un aer proaspat curtii sau terasei, sa amenajam sau reamenajam astfel incat momentele in aer liber cu cei dragi sa fie cat mai confortabile. Si sa fim sinceri: alegem functionalul, dar ne dorim totodata mobilier sau accesorii originale, cu care sa ne impresionam musafirii.

In acest articol va propunem o idee creativa si inedita de mobilier de gradina: cel realizat din pavele! Inedit, functional si impecabil din punct de vedere estetic, orice tip de mobilier alegeti din gama Elis Pavaje va deveni rapid un punct central de atractie in curte sau terasa!

Iata propunerile noastre: o banca de dimensiuni generoase si un focar care poate fi folosit ca masa sau bar, ambele recent lansate pe piata de Elis Pavaje.

Banca cu jardiniere 

Ideala pentru a crea o oaza de liniste si racoare in curte, aceasta banca este rapid si simplu de montat de catre oricine. Din imbinarea celor doua texturi atat de diferite, pavele din beton

 vibropresat, cu aspect natural, antichizat, si lemn lacuit ia nastere o piesa de mobilier originala, de o eleganta clasica, atemporala, plina de personalitate.

Extraordinara este si ideea de a permite utilizarea celor 2 spatii create din pavele la alegere: le puteti transforma in jardiniere in care sa plantati flori sau un arbust ce va va bucura, in timp, cu umbra lui si parfumul lor.

De asemenea, le puteti pastra ca spatii de depozitare, caz in care va recomandam sa ii confectionati un capac cu maner.

De exemplu, jucariile copiilor sau accesoriile pentru animalul de companie isi pot gasi in ele adapost la indemana. Sau perne de decor, o patura pentru serile racoroase, colectia de reviste preferate.

Focar elegant

Sa ne imaginam o seara perfecta: un colt de gradina, vegetatie care ne protejeaza de caldura excesiva, cei dragi stransi in jurul unui foc…Nu, nu de tabara! Ci in jurul unui focar elegant si practic, caruia ii putem da mai multe intrebuintari, in functie de ocazie.

In serile racoroase, un foc ce arde mocnit este compania ideala pentru o seara romantica alaturi de omul iubit. Muzica in surdina, florile si un pahar de vin vor completa acest tablou de liniste si bucurie.

Pentru serile alaturi de prieteni, focarul deveni punctul de atractie. Folosit ca bar sau ca masa, ne strangem in jurul lui sa depanam amintiri, sa ne facem planuri de vacanta sau pur si simplu sa ne bucuram de viata.

Realizat din pavele din beton vibropresat cu aspect antichizat, este prevazut cu o cuva metalica speciala, rezistenta la foc intens.

Ambele modele, banca Resto si focarul Quadra fac parte din gama produse pentru gradina Elis Pavaje si sunt disponibile in mai multe culori: alb-crem, travertin si antracit. Modelele sunt comercializate ca pachet complet, ce contine toate elementele necesare montajului.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.elis.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare