Amenajarea gradinii

#apa mineralizata #ingrijire gradina #udare plante #olivia steer #gradina

Invata de la Olivia Steer cum sa iti ingrijesti gradina cu apa mineralizata preparata acasa

Olivia Steer, sotia prezentatorului Andi Moisescu, este asepta unui stil de viata sanatos. Acest lucru se revede si in gradina vedetei. Olivia nu apeleaza la ingrasaminte chimice ci la un remediu ieftin, la indemana si benefic mediului inconujurator. Aceasta isi “hraneste” plantele cu apa mineralizata preparata de ea, din resturi alimentare.

"De-o vreme, toate cojile, cotoarele de rosii, ardei, vinete, cu semintele lor, frunzele de ceapa si usturoi, plantele aromatice care s-au trecut in frigider, plantele de ceai ramase dupa infuzare, le iau, le bag in apa rece intr-un vas intre trei si cinci litri si le las la macerat de dimineata pana seara sau de seara pana dimineata. Apoi strecor totul printr-o sita mare si ud cu apa astfel mineralizata gradinita de flori si ierburi aromate si ei pare ca nu-i displace deloc. Dimpotriva. Ai vazut vreodata vreo gradina sa rada? A mea chicoteste intruna, lately", a scris Olivia Steer, pe pagina de Facebook.

Surse foto: facebook.com, agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului