Amenajarea gradinii

#piese mobilier gradina #mobilier de gradina #mobilier gradina #alegere mobilier gradina

Mobilier de gradina: 5 lucruri indispensabile

Mobilierul de gradina este indispensabil. Oricat de mica ar fi gradina, trebuie sa ai macar doua scaune comode si o masuta de cafea, unde sa te poti relaxa in liniste seara sau dimineata, ori unde sa iti poti bea cafeaua si sa admiri natura in liniste. Iata care sunt piesele de mobilier de gradina care nu trebuie sa-ti lipseasca.

Scaune confortabile din ratan si o masuta de cafea

Sursa foto: oaksenham.com

Diminetile sunt mai frumoase cand savurezi cafeaua in gradina, in aer liber. Opteaza pentru mobilierul din ratan, special pentru spatii exterioare deoarece este usor de intretinut si, in plus, este confortabil. Alege perne decorative pentru scaune, in nuantele dorite, pentru a inveseli spatiul de relaxare.

Un sezlong si/sau un balansoar

Sursa foto: youngerthanrock.com

Fie ca vrei sa faci plaja, sa citesti sau pur si simplu sa te relaxezi, un sezlong si/sau un balansoar sunt locurile perfecte pe care le vei alege de fiecare data cu placere. Nimic nu se compara cu una-doua ore de relaxare in aer liber, dupa o zi grea de munca.

Masa si scaune

Sursa foto: pinterest.com

Daca esti adeptul petrecerilor in gradina sau pur si simplu adori ca in zilele de weekend sa iei masa in gradina alaturi de familie atunci o masa si cateva scaune nu trebuie sa-ti lipseasca. Daca dispui de un spatiu mic, poti opta pentru unele pliabile, pe care sa le poti depozita cu usurinta in magazie in sezonul rece. In plus, acestea sunt si mai ieftine. In schimb, daca spatiul si bugetul iti permit, opteaza pentru un mobilier rezitent, de care sa te poti bucura multi ani de acum inainte.

Un gratar

Sursa foto: freshdesignpedia.com

Desi nu este o piesa de mobiler, gratarul nu trebuie sa-ti lipseasca din curte. Nimic nu se compara cu legumele si fripturile gatite la jar, chiar in curtea casei tale.

Nu uita de iluminat

Sursa foto: pinterest.com

Corpurile de iluminat sunt indispensabile din orice gradina. Acestea dau viata spatiului tau de relaxare pe timpul noptii. Poti opta fie pentru felinare cu lumanari fie pentru cele care se conecteaza la reteaua electrica, totul este sa tii cont ca acestea sa se incadreze in peisaj.

Sursa foto principala: thecanecentre.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului