Amenajarea gradinii

#piscina #amenajare gradina #modele piscine

Top 5 piscine la care vei visa toata vara

Piscina este o "pofta" de sezon, niciodata nu ti se face dor de balaceala iarna, insa odata cu venirea verii visezi cu ochii deschisi la momentele in care te vei relaxa in bazin alaturi de prieteni. In prezent, din ce in ce mai multi proprietari de case isi amenajeaza piscine in curte, pentru a se putea distra in voie. Unele dintre aceste piscine te vor face sa visezi la ele toata vara. Cine stie, poate aceste piscine te vor inspira sa-ti construiesti si tu un astfel de refugiu estival.


1. Piscina inconjurata de lemn

O piscina inconjurata de un cadru din lemn este ideala pentru petrecerile de vara la care iti inviti prietenii. Ai loc destul pentru amplasarea sezlongurilor, iar daca ai posibilitatea sa o ingradesti sau sa ridici ziduri in jurul ei, poti beneficia de un plus de intimitate.


2. Piscina cu iluminare nocturna

Stii deja ca vara nu timp sa dormi, mai ales daca ai o piscina chiar in curtea proprie. Piscinele care au iluminare nocturna arata senzational in intuneric, mai ales daca lumina este intensa.


3. Piscina inconjurata de piatra

Daca ai suficient loc de amplasare a piscinei in gradina, ai ocazia sa pui in practica tot felul de idei nastrusnice pentru amenajarea spatiului din jurul bazinului. De exemplu, poti acoperi solul cu placi mari de piatra naturala, cu forme neregulate, printre care semeni iarba. Dupa ce firele vor creste, vei obtine un efect de carapace de broasca testoasa.


4. Piscina dubla

Daca banii nu sunt o problema pentru tine, iar spatiul de acasa este generos, iti poti construi nu una, ci doua piscine. Una dintre ele poate avea o adancime mai mare, pentru adulti, iar cea de-a doua poate avea o adancime mai mica, pentru siguranta copiilor.


5. Piscina 2 in 1

Piscina 2 in 1 este solutia perfecta pentru persoanele care isi doresc sa aiba acasa atat un bazin in care sa inoate, cat si o fantana arteziana decorativa. Atunci cand piscina nu este folosita pentru distractie si relaxare, poate fi comutata pe functia de fantana arteziana. Apa va tasni din mijlocul bazinului si va curge constant pana cand va fi oprita.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare