Amenajarea gradinii

#gazon perfect #tundere gazon #masina de tuns #gazon #intretinere gazon #masina de tuns iarba

Vrei sa ai un gazon perfect? Iata ce trebuie sa stii!

Cea mai usoara masina de tuns iarba din gama VIKING este disponibila si pe piata din Romania. Cu o greutate de doar 13 kg, noua ME 235 a fost conceputa pentru ingrijirea suprafetelor de iarba de pana la 300mp. ME 235 se alimenteaza la priza si este extrem de usor de manevrat, fiind apreciata mai ales de catre doamnele pasionate de gradinarit.

 

Noul model ME 235 beneficiaza de experienta de ani de zile in inovatie a producatorului austriac VIKING, parte a grupului german STIHL. Astfel, pe acest utilaj sunt implementate tehnologii de taiere de ultima ora, fiind proiectat pentru utilizatori de talii diferite, gratie ghidonului reglabil pe inaltime.

Inaltimea de taiere poate fi modificata pe 5 trepte, variind intre 25 si 65 milimetri. Iarba se colecteaza in cosul cu capacitatea de 30 de litri, care se goleste in momentul in care indicatorul de umplere este pe pozitia full.

Toate aceste functionalitati sunt completate de una la fel de importanta: silentiozitatea. Reducerea zgomotului la utilizare va face din operatiunea de tundere a ierbii in curte, o adevarata placere.

Despre compania VIKING

VIKING este o companie austriaca, parte a grupului german STIHL din 1981, dedicata in exclusivitate productiei de utilaje pentru gradinarit si pesiagistica. Fabrica este situata in Langkampfen, Tirol, avand 350 de angajati, la sfarsitul lui 2014. Compania a atins anul trecut o cifra de afaceri de 179,3 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 16,5%, fata de 2013, fiind prezenta cu produsele sale in peste 60 de tari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului