Amenajarea gradinii

#mobilier gradina #amenajare gradina #mobilier gonflabil #canapea gonflabira # pat gonflabil

4 tipuri de mobilier gonflabil, potrivite pentru amenajarea curtii

Pentru ca zilele insorite de vara nu sunt departe, este momentul sa iti reamenajezi curtea interioara. In acest sens, poti folosi mobilierul gonflabil. Distractiv si jucaus, acest model de mobilier schimba aspectul curtii si ii da un aer proaspat. Acest tip de mobilier nu este o noutate, el dateaza din anii '60 si este practic si confortabil. Iata cateva tipuri de mobilier care te pot ajuta sa iti amenajezi spatiul din curtea ta intr-un mod inedit.


1. Fotolii gonflabile

Acest model de mobilier este foarte practic, intrucat se poate dezumfla si depozita in spatii mici, in perioada iernii, cand nu ai nevoie de el. Fotoliile gonflabile pot fi folosite pentru amenajarea spatiului din jurul piscinei. In plus, aceste fotolii sunt utile si pentru a petrece timpul in piscina.


2. Canapele extensibile

Canapelele extensibile sunt o alegere inspirata pentru petrecerile organizate pe terasa. Acestea sunt incapatoare si usor de asamblat. In plus, ele pot fi folosite si pentru decorarea camerelor din casa sau pot fi luate pentru a dormi confortabil cand mergi in drumetii. Un alt avantaj al acestui tip de mobilier il reprezinta culoarea. De cele mai multe ori, canapelele sunt decorate in culori vesele care aduc o nota de bucurie spatiului in care sunt aranjate.


3. Pat gonflabil

Cu ajutorul patului gonflabil poti petrece dupa-amiezile in gradina. Astfel, te poti odihni si dormi in mijlocul naturii, fara sa iti faci griji din pricina confortului. Paturile gonflabile pot fi confectionate pentru o persoana sau pentru doua. Acestea sunt comode si nu ocupa foarte mult spatiu. Le poti folosi si pentru a petrece timpul, plutind in piscina.

 

4.Taburete gonflabile

Taburetele gonflabile pot fi folosite si pe post de masa, pentru a aseza aperitivele, atunci cand esti gazda unei petreceri in aer liber. Aceste accesorii de mobilier sunt o buna alegere pentru decorarea gradinii, intrucat sunt multifunctionale si nici nu costa foarte mult. De fapt, acesta este avantajul tuturor pieselor de mobilier gonflabile: pretul foarte mic.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului