Amenajarea gradinii

#dragoste #bucurie #plante #prospetime #plate de apartament

5 plante te interior care atrag dragostea, bucuria si prosperitatea

Este bine stiut faptul ca plantele de interior sunt benefice sanatatii, insa unele dintre ele sunt inzestrate si cu alte calitati, printre care se numara capacitatea de a atrage dragostea, bucuria si prosperitatea in casa.

Plantele au fost asociate, de-a lungul timpului, cu o serie de semnificatii strans legate de existenta oamenilor care le ingrijesc. Ele pot transmite o serie de energii pozitive, care contribuie la armonia si linistea celor din jur. Iata ce plante de interior sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a atrage dragostea, bucuria si prosperitatea.


1. Bambusul

In mod traditional, despre bambus se crede ca atrage veselia si bunastarea intr-o casa. Planta ofera protectie si noroc, poate inlatura ghinionul si indeplini dorinte. Tot despre bambus se spune ca ar creste flexibilitatea mentala, ar stimula dezvoltarea spirituala si ar ajuta oamenii cu talent artistic sa se exprime. Daca suferi de depresie, bambusul poate fi benefic pentru tine, ajutandu-te sa depasesti momentele de cumpana.


2. Busuiocul

Aceasta planta aromatica aduce in casa dragoste, pasiune, sanatate, noroc si frumusete. In plus, are si numeroase proprietati medicinale, fiind un bun antidepresiv, antiseptic si antibacterian.


3. Iasomia

Iasomia atrage iubirea si banii in casa, incurajand totodata visele profetice. Uleiul de iasomie este cunoscut pentru efectele sale afrodisiace, deci poate avea un impact pozitiv asupra vietii de cuplu. Florile de iasomie sunt deseori purtate de preotese in anumite culturi.


4. Caprifoiul

Despre caprifoi se crede ca ar aduce prosperitatea si bogatia intr-o casa, oferind protectie impotriva esecurilor financiare. Unele persoane cred ca zdrobirea florilor de caprifoi si pozitionarea lor pe frunte ar stimula puterile extrasenzoriale. Mirosul specific al plantei ajuta la imbunatatirea spiritului intuitiv.


5. Trandafirii miniaturali

Trandafirii sunt inzestrati cu vibratii energetice puternice, atragand dragostea, vindecarea si norocul, protectia si ajutorul divinitatii. Cei miniaturali sunt perfecti pentru a fi crescuti in interior. Culorile acestora au fiecare cate o semnificatie:

  • albi: purificare, vindecare, energie pozitiva;
  • albi cu detalii rosii: devotament si pasiune;
  • roz-piersica: pace, spiritualitate, prietenie;
  • roz: romantism, distractie si joaca;
  • fuchsia: iubire de viata, dragoste de sine, iubire profunda, acceptare;
  • lila: spiritualitate;
  • rosu: pasiune, dragoste adevarata;




Sursa foto: boethingtreeland.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare