Amenajarea gradinii

# sezlonguri #gradina #sfaturi #interesat

6 idei si sfaturi pentru a face spatiu de odihna in gradina

Atunci cand ne pregatim spatiile de odihna, trebuie sa acordam prioritate confortului deoarece intentia este sa ne relaxam.

Trebuie sa gasesti in gradina ta spatiul disponibil pentru a te deconecta de la lume si pentru a te relaxa. Poate ca nu te-ai gandit, dar cu siguranta vei gasi un colt util pentru a-l transforma de acum incolo in locul tau preferat, unde sa poti trage un pui de somn sau sa-ti odihnesti picioarele in timp ce citesti o carte buna.

Exista idei fantastice pe care le poti folosi pentru a realiza ceea ce doresti. Acel loc in care sa stai alaturi de femilie si sa uiti de obligatiile de serviciu si de alte sarcini.

Cum sa iti transformi gradina intr-un loc de odihna

Daca ai o terasa si doresti sa creezi un spatiu confortabil, iata care sunt cele mai bune optiuni pentru a obtine acel confort suplimentar cu gesturi mici:

  1. Mesele in familie in exterior au fost intotdeauna legate de un moment de placere, deconectare si distractie. Prin urmare, daca nu ai un gratar, cumpara sau construieste unul pentru a dedica acel spatiu timpului liber in familie.
  2. Poti achizitiona cateva paturi cu baldachin, care sunt ideale pentru a fi amplasate in fata piscinei sau intr-un colt umbrit, daca si spatiu suficieint.
  3. Pentru ca nu este bine sa inghesui multe lucruri intr-o gradina.
  4. Daca nu ai mult spatiu, poti opta pentru o pereche de sezlonguri cu saltele moi, potrivite pentru a te odihni in cele mai placute zile de primavara si vara.
  5. O alta optiune este montarea unui hamac.
  6. Sau poti construi o canapea din paleti. Este o alegere foarte originala, care este la moda si arata bine pe orice tip de terasa.
  7. Poti crea un colt plin de perne asezate in jurul unui covor pentru a-ti face micul colt de odihna, unde poti sta alaturi de copii, partener sau citind o carte.

Acestea sunt cateva idei fantastice pe care le poti pune in practica pentru a beneficia de un spatiu de odihna si in exteriorul casei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului