Amenajarea gradinii

#motocoasa stihl # motocoasa #stihl

Cea mai puterinca motocoasca cu acumulator STIHL se lanseaza si in Romania

O noua premiera a companiei STIHL pentru piata din Romania este motocoasa cu acumulator FSA 90, lansata in aceasta luna. FSA 90 este destinata utilizatorilor profesionisti, dar si celor privati care sunt pasionati de peisagistica. Pe langa putere, punctul forte al motocoasei cu acumulator FSA 90 este silentiozitatea. Inginerii germani de la STIHL au gandit acest utilaj pentru zonele urbane sensibile la zgomot, cum sunt scolile, parcurile sau spatiile rezidentiale.

 

FSA 90 este dotata cu o functie numita ECOSPEED ce extinde timpul de lucru, controland electronic turatia motorului. O alta caracteristica speciala este ca motocoasa FSA 90 poate fi folosita fara probleme pe timp de ploaie sau in conditii de umiditate.

In plus, este un utilaj 100% ecologic pentru ca nu emite niciun fel de noxe in atmosfera. Pentru FSA 90 se foloseste un acumulator care, in functie de sarcinile la care este supus, poate avea ca timp de autonomie de lucru pana la 150 de minute. Mai mult, acumulatorul folosit pe un FSA este interschimbabil cu alte utilaje STIHL, fiind compatibil cu motoferastraul MSA, foarfecele de gradina FSA si suflanta BGA. Avantajul este ca un utilaj se achizitioneaza impreuna cu acumulatorul, iar pentru celealte echipamente enumerate nu mai este necesar un alt acumulator, costul de achizitie diminunandu-se astfel.

Alte motocoase cu acumulator din gama STIHL sunt FSA 65 si FSA 85, insa acestea sunt concepute mai mult pentru utilizatorii privati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare