Amenajarea gradinii

#sticle #sticle de bere #sticle reciclate #gardut sticle #candelabru sticle

Cum sa refolosesti sticlele de bere in gradina

Sticlele de bere care raman dupa o petrecere pot fi refolosite in gradina pentru a crea un decor inedit. Cu putina imaginatie, vei reusi sa iti redecorezi curtea interioara fara sa cheltuiesti bani. Iata cum poti refolosi sticlele de bere pentru decorarea gradinii tale!

1 Copac din sticle de bere

O idee inedita pentru amenajarea gradini este folosirea sticlelor de bere pentru realizarea unui copac colorat. Pentru aceasta ai nevoie de un suport confectionat din fier forjat, asemanator cu ramurile unui copac. Pe fiecare "creanga" adauga cate o sticla de bere, de pe care ai dezlipit etichetele inainte. In acest mod, vei obtine un accesoriu decorativ interesant pentru gradina, care va atrage atentia musafirilor tai.

2 Ghiveci din sticle de bere

O alta modalitate de a folosi sticlele de bere este prin realizarea unui ghiveci urias pe care sa il pozitionezi in centrul gradinii. Pentru a realiza acest accesoriu decorativ, ai nevoie de anvelope de masina in care sa prinzi sticlele de bere. In interiorul anvelopelor adaugi pamant si plantezi florile tale preferate si vei obtine din materiale reciclate o adevarata opera de arta.


3 Gardut din sticle de bere

Sticlele de bere le mai poti folosi si pentru a delimita diferite zone din gradina. Astfel, pentru a separa florile parfumate de cele pur decorative, poti forma un gardut din sticle de bere. Pentru a realiza un decor interesant, este important sa scoti etichetele sticlelor de bere. Asadar, poti infige sticlele in pamant, astfel incat sa imprejmuiesti zona.

4 Felinar din sticle de bere

Pentru a ilumina gradina pe timpul noptii, iti poti crea singur sursele de lumina. Sticlele de bere te pot ajuta in acest sens. Prin urmare, poti realiza un candelabru din sticle reciclate in jurul becului de la streasina casei.



De asemenea, poti folosi sticlele de bere pe post de candele, adaugand cate o lumanare in interiorul fiecareia. Prinde cate un carlig de sticle si agata-le in copaci si cu siguranta gradina ta va arata minunat.

Sursa foto: maternaturadesigns.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare