Amenajarea gradinii

#gradina #amenajare gradina #decoratiuni gradina

Decoratiuni care iti fac gradina mai frumoasa

O bancuta de fier forjat, un leagan, un piedestal pentru pasari sau cateva lumanari asezate in ghivece de ceramica sunt doar cateva dintre decoratiunile care pot transforma o simpla gradina, intr-un paradis natural, incantator. Descopera mai multe idei despre cum poti avea o gradina superba, in care te vei simti in fiecare zi ca in vacanta.

Lumanari

Achizitioneaza cateva ghivece din ceramica, de dimensiuni diferite, si aseaza in acestea cate o lumanara mica, pe care sa o aprinzi dupa lasarea intunericului. De preferat este ca aceste ghivece cu lumanari sa fie asezate pe marginea gradinii sau la delimitarea dintre gradina si aleea.

Cu siguranta aceste lumanari vor transforma orice gradina, oricat de simpla, intr-un adevarat paradis vizual.

Leagan

Daca iti place sa citesti si sa te bucuri de natura in acelasi timp, poti instala un leagan in gradina ta. Poate fi un leagan clasic, agatat de o creanga ca unui copac rezistent (daca ai in gradina) sau unul achizitionat din comert, de gen bancuta, care nu are nevoie de niciun fel de suport.

Lac cu pesti

Lacul cu pesti reprezinta o oaza de liniste si relaxare pentru orice persoana care adora sa petreaca timpul in natura. Este adevaratc a un asemenea lac este o investitie financiara foarte mare, insa cu siguranta rezultatul final va fi cu adevarat multumitor, impresionant si fascinant. Insa cere intotdeauna sfaturl si sprijinul specialistului, inca de la realizarea
lacului, pana la alegerea pestilor si hranirea/ingrijirea acestora.

O bancuta din fier forjat

O bancuta de fier forjat este o alternativa bun daca un leagan ti se pare prea mult. Acesta ofera un aer vintage gradinii tale, dar in acelasi timp foarte romantic si clasic. Atunci cand vrei sa te asezi, poti asterne intainte o perna speciala, care sa te protejeze de durerile de spate.

Piedestal pentru pasari

Piedestalul peste pasari este, cu siguranta, o varianta buna prin care te poti relaxa mai usor. Este suficient sa adaugi apa proaspata in fiecare zi si mancare pentru pasari (grau, porumb etc.) pentru ca pasarelele sa se adune si sa ciripeasca in gradina ta.

Te vei afla zilnic intr-un paradis natural, fix la tine in curte.

Este adevarat ca acesta poate fi realizat si acasa, insa daca iti doresti un accesoriu elegant si foarte frumos, unul din ceramica este cea mai potrivita alegere.

Boluri iluminatoare

Aseaza, pe margina gradinii, aceste boluri iluminatoare, foarte elegante, pentru ca serile tale in curte sa fie mai frumoase si mai relaxante. Este suficient sa ai 5 astfel de boluri luminoase pe care sa le asezi intr-o singura parte a gradinii pentru a se crea un aspect inedit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului