Amenajarea gradinii

# foc gradina #foc de tabara gradina #amenajare gradina #construire foc de tabara #foc de tabara

Foc de tabara decorativ pentru gradina! 10 modele din care sa te inspiri

Un foc de tabara in gradina poate deveni locul preferat de intalnire cu prietenii. Exista multe modele asupra carora poti sa te opresti, fiecare avand ceva special. Alege acel foc de tabara care se potriveste cel mai bine in decor.

 

1. Foc de tabara cu stelele si luna

Acest foc de tabara cu forme de stele si luna va fi un adevarat spectacol cosmic atunci cand aprinzi focul. In plus, il poti gasi in versiunea care contine si alte elemente care te ajuta pentru gratar si gatit. In acest fel, vei avea un foc de tabara decorativ si util in acealasi timp. In acest caz nu va mai trebui sa ai si un gratar separat in gradina.

2. Foc de tabara soba

Un foc de tabara care seamana mult cu o soba are un design minimalist special proiectat pentru a minimiza fumul si pentru a da bine in decor. O astfel de versiune este de obicei portabila, asa ca il poti folosi la tine in gradina, dar il poti lua si la picnic. Atentie insa, poti face focul doar in locuri special amenajate, chiar daca folosesti un astfel de dispozitiv.

3. Foc de tabara din caramida

Acest foc de tabara care se amplaseaza in gradina se poate face simplu si rapid. Ai nevoie doar de cateva caramizi pe care sa le asezi in cerc, pe mai multe straturi, si 30 de minute libere, atat cat ar dura sa il construiesti.

4. Foc de tabara multifunctional

Daca ai o gradina de mici dimensiuni acest foc de tabara simplu, intr-un cadru patrat este tot ce ai nevoie. Atunci cand nu este folosit ca foc de tabara, poate fi suportul mesei tale din gradina. In felul acesta economisesti ceva spatiu in curtea casei.

5. Masa cu foc de tabara inclus

Aceasta masa poate fi folosita impreuna cu focul de tabara. Modelul are inclus un arzator ajustabil chiar in mijloc.

6. Foc de tabara din pietre

Acest model de foc de tabara este facut din pietre naturale. Focul de tabara poate fi amplasat intr-o zona bine delimitata de restul gazonului, pe o bucata acoperita cu pietris.

7. Foc de tabara cu loc pentru lemne

Acest foc de tabara arata spectaculos si este o alegere perfecta datorita spatiului de depozitare a lemnelor care este inclus in tot acest ansamblu. Atunci cand faci focul, totul iti va fi la indemana.

8. Foc de tabara in bol

Acest foc de tabara arata spectaculos. Mai mult decat atat are puterea sa lumineze intreaga gradina cand este aprins pe inserat.

9. Foc de tabara in inel

Acest inel mare de metal face ca focul de tabara sa arate spectaculos, datorita modelului sau. In plus, si acest model de foc de tabara este portabil.

10. Foc de tabara cu zabrele

Focul de tabara cu zabrele lasa sa se vada flacarile din interior si ajuta aerul sa circule mai bine pentru a intretine focul. Focul de tabara din gradina ta va arata de fiecare data spectaculos cu aceasta piesa de decor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului