Amenajarea gradinii

#mobilier mic #elis pavaje #pavaje gradina #gradina #mobilier gradina

Tendinte - mic mobilier de gradina din pavele

O casa cu o curte frumoasa este visul celor mai multi dintre noi. Ne dorim un spatiu intim, in care sa ne putem bea in liniste cafeaua dimineata sau sa ne retragem seara, citind o carte, dupa o zi grea de munca. La fel de bine, curtea cu gradina este si locul in care ne adunam prietenii in serile lungi de vara. Toate acestea sunt motive suficiente pentru ca locul acesta sa arate perfect.

O masa si cateva scaune pot parea la prima vedere suficient pentru amenajarea micului tau spatiu verde de langa casa. Dar oare e asa usor sa creezi un spatiu de vis? Specialistii de la Elis Pavaje iti recomanda un pavaj de calitate si iti ofera recomandari de mic mobilier pentru a obtine coltul de relaxare mult visat.

Oricat de mult iubesti pamantul cu iarba, flori si copaci, o curte nepavata este greu de intretinut si nu ofera senzatia de amenajare completa. Ca sa pastrezi nota naturala, poti opta pentru dale cu aspect rustic sau care imita piatra. Indiferent insa ce tip de pavele ai alege, ai varianta de a imbogati amenajarea gradinii cu mici piese de mobilier care sa se integreze perfect peisajului, pentru ca Elis Pavaje a gandit o gama de produse pentru gradina care vin in continuarea pavajului, intregind designul amenajarii exterioare. Iata cateva dintre produsele cu ajutorul carora poti crea la exterior un adevarat living:

Banci

Zona intima din gradina in care alegi sa te relaxezi are nevoie de un loc de odihna. Ia in calcul una sau doua bancute realizate din pavele cu aspect antichizat. Elis Pavaje iti pune la dispozitie banci precum Resto sau Robusta, realizate dintr-o combinatie foarte interesanta de pavele si lemn, care se inscriu perfect intr-un peisaj simplu si elegant, de inspiratie rustica. Pentru un plus de creativitate si functionalitate, stalpii bancilor pot fi utilizati ca jardiniere.

 

Jardiniere

O gradina frumos amenajata inseamna si multe plante, de diferite dimensiuni. Daca spatiul iti permite sa iti amenajezi un loc special pentru flori, atunci te poti considera un norocos. In schimb, cand nu ai foarte mult loc, poti apela la jardiniere. Iar aici variantele sunt numeroase.

Elis Pavaje are in oferta de produse pentru gradina inclusiv jardiniere de diferite tipuri. Construit din bucati de pavele Conic Antico, modelul Ronda este recomandat pentru spatiile cu linii rotunjite, carora le imprima un aer romantic.

Quadra este o jardiniera in forma cubica, realizata tot din pavele si reprezinta alegerea fireasca pentru o amenajare moderna, in linii geometrice drepte.

De asemenea, jardinierele supraetajate sunt perfecte pentru decorarea spatiilor restranse, de exemplu jardiniera Combi.

 

 

Focare

Iar daca ai rasfoit pe nerasuflate reviste de decoratiuni si ai suspinat la gandul unui focar in jurul caruia sa se adune toti prietenii de familie sau langa care sa te asezi in serile racoroase, pentru a te putea bucura de aer curat, ai posibilitatea sa iti construiesti unul chiar in curtea ta.

In functie de intreg ambientul conturat in gradina ta poti alege un focar in forma rotunda sau unul in forma patrata. Cert este ca focarul va deveni atractia principala a gradinii tale.

Toate aceste elemente decorative trebuie alese in tonuri complementare pavajului, astfel incat sa obtii o amenajare completa si eleganta.

Toate aceste piese de mobilier de gradina sunt disponibile pe site-ul producatorului Elis Pavaje, www.elis.ro, la sectiunea Produse pentru gradina.

 

 

 

www.elis.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului