Amenajarea gradinii

#quelle #quelle.ro #ornamente #gradina #amenajare #tobogan #bazin #pietre fosforescente #furnici #seslong #lada pentru nisip

Transforma gradina intr-un parc de distractii!

Copiii sunt atrasi din ce in ce mai mult de televizor si computer si nu ii poti convinge de beneficiile unei gradini? Amenajeaza spatiul verde de care dispui cu obiecte cat mai viu colorate si cat mai amuzante pentru a-i atrage pe prichindei la joaca. Quelle iti propune o sumedenie de produse ce pot fermeca pana si cel mai pretentios pici.



Nisip, apa si soare - reteta sigura a distractiei…


Sezlong double acoperit, LECO

Acest sezlong este atat de mare incat este loc pentru intreaga familie. Ii ai pe cei mici langa tine, ii poti supraveghea cu usurinta si poti impartasi alaturi de ei momente deosebite. Seslongul este acoperit si suporta o greutate de pana la 150 kg.

Cadrul este mobil, fabricat din tevi de otel de culoarea antracit, foarte usor de manevrat. Husa impermeabila de culoare bej, precum si perna detasabila sunt usor de intretinut si ofera protectie sigura impotriva razelor soarelui.
 Dimensiuni L/l/I cca. 200/200/90 cm. Pret: 669,90 RON



 Cetate/bazin "Girafa", WEHNCKE

Nicio vacanta la mare nu este suficienta pentru cei mici.  Pentru a se putea bucura toata vara de apa, soare si aer curat, amenajeaza-le in gradina un spatiu de joaca aidoma unui parc de distractii . Ansamblul “Cetate/bazin Girafa” este compus din 3 parti laterale si capete detasabile ce pot fi folosite si separate.

De asemenea, bazinul, toboganul si palmierul cu functie de stropire vor deveni atractia principala a verii. Ansamblul este dotat cu record pentru apa, pentru ca tu sa poti controla temperatura.
Dimensiuni cetate cca.: L/l/I 165/165/175 cm; bazin cca.: 195/140 cm.  Pret: 349,90 RON



Tobogan cu apa - foarte lung

Pentru un buget ceva mai restrans si pentru cei mai nazdravani copii din oras, Quelle propune Toboganul cu apa – foarte lung. Si iata ca numele este foarte bine ales pentru un tobogan nici mai lung nici mai scurt de aproximativ 5 m. Este dotat cu o functie de stropire ce asigura o alunecare sigura spre bazinul cu apa din capat. Copiii il vor devora oricat de des au ocazia. O recomandare? Folositi-l doar in vacante, pentru a nu crea dependenta. Pret - 79,90 RON



Lada pentru nisip, cu prelata, GASPO

Avem apa, avem bazin, avem distractie si avem…gazon. Nu suna prea tentant, asa-i? Ce poate fi mai linistitor si mai captivant pentru copii dupa o baie buna? Nisipul!

Iata un ansamblu din lemn de molid ideal pentru reproducerea atmosferei de pe litoral. Prichindeii vor avea un spatiu generos cu mult nisip si un compartiment pentru depozitarea jucariilor. Lemnul este suficient de solid pentru a rezista greutatii, iar prelata reglabila asigura protectie impotriva soarelui sau a stropilor de apa.
Dimensiuni cca.: L/l/I 138/138/130 cm. Pret: 649,90 RON



Culoare, animatie si poveste…

                                      

 

 

 

 

 

Fa-le o surpriza nazdravanilor tai si adu in gradina elemente cat mai colorate si atractive.
Magarus cu caruta (159,90 RON), un produs ce poate fi utilizat ca ghiveci pentru plante. Este viu colorat si foarte amuzant. Poate cei mici vor fi curiosi sa afle cate ceva despre gradinarit ! SI daca tot veni vorba de tentatii, un alt element surpriza sunt fluturii fosforescenti (29,90 RON). Ii poti plasa in ghivecele de flori sau spatiile verzi. Sunt fabricati din plastic rezistent la intemperii si se incarca la lumina zilei. Noaptea vor crea o atmosfera stralucitoare in curtea sau gradina casei tale.

 

Trio dragut de furnici

Trei furnicute simpatice ii vor invata pe cei mici cateva lectii despre harnicie, organizare si curatenie. Foloseste-te de ornamentele de la Quelle pentru a-i atrage cat mai mult pe copiii tai spre natura si pentru a transforma orele de biologie si botanica in momente distractive si eficiente.

Pret: 49,90 RON



  
Casuta

Reconstituie peisaje de desene animate cu cateva articole foarte bine realizate si extrem de haioase. Cel mic va fi fermecat de o lume pe care doar in povesti o afla, iar gradina ta se va transforma intr-un mic muzeu.
Casuta din material plastic pictata manual, rezistenta la intemperii si la razele UV. Se va transforma in punctual de atractie al gradinii.
Dimensiuni cca.: I/I/A 49/52/43 cm.  Pret: 449,90 RON


Pietre fosforescente

Aceste pietre iti ofera nenumarate variante ornamentale. Le poti folosi pentru ghivecele de flori, le poti presara pe marginea cararii sau poti imprejmui casuta de mai sus pentru a-I oferi un farmec aparte si noaptea.
Durata de luminare variaza in functie de intensitatea razelor soarelui din ziua precedent.
Pret: 39,90 RON

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare