Amenajarea gradinii

# design piscina #piscina gradina #modele piscina #piscina

Vrei sa ai o piscina in gradina? Iata 8 idei spectaculoase din care sa te inspiri

O piscina este lucrul la care viseaza oricine are o casa. Gradina poate sa includa o piscina in functie de marimea sa si de nevoile celui care o gandeste. Designul ei poate sa fie spectaculos si sa atraga toate privirile. Iata 8 idei spectaculoase din care sa te inspiri atunci cand planuiesti constructia unei piscine in gradina ta:

1. Piscina cu pattern

Sursa foto: pinterest.com

O piscina cu pattern la baza sa este una care va iesi in evidenta garantat. Un model clasic si spectaculos este acela al placii de sah sau cel cu romburi albe si negre. Aduce eleganta si un model neasteptat pentru cei care viziteaza gradina ta.

2. Piscina in trepte

Sursa foto: houzz.com

O varianta eleganta si spectaculoasa poate sa fie piscina care are trepte sau terase pe care este construita. Se poate ca intreaga piscina sa fie pusa pe o intreaga terasa sau se poate ca piscina in sine sa fie construita pe mai multe nivele interconectate.

3. Copacii langa piscina

Sursa foto: pinterest.com

Pentru a amplifica frumusetea integrarii in natura, copacii pot sa fie pozitionati chiar la marginea piscinei. La fel se poate intampla si cu gazonul, care da mai mult senzatia de lac sau apa natural construita.

4. Piscina infinit

Sursa foto: sumabeachlifestyle.com

Acest concept este larg raspandit, mai ales in hotelurile de lux si implica ideea de a construi o piscina care pare a fi integrata in peisaj, care nu are margini. Este spectaculoasa, grandioasa si trezeste sentimente puternice celui care intra in ea sau care o priveste.

5. Detalii clasice in constructia piscinei

Sursa foto: pinterest.com

Alegerea de a construi o piscina cu detalii clasice, duce intreg ansamblu, de locuit intr-o zona de eleganta si de frumusete atemporala. O asemenea piscina va fi spectaculoasa prin insasi detaliile de tipul simetriilor si obiectelor decorative constuite din materiale de calitate. Pot sa existe mici fantani arteziene integrate, vaze din ciment care sa sustina plante ornamentale mari, forma poate sa aiba colturi cu detalii curbate.

6. Gradina si curte interioara cu piscina

Sursa foto: pinterest.com

Daca ai cum sa alegi constructia casei sau daca ai ocazia sa cumperi o casa cu gradina interioara, atunci piscina este alegerea care va face diferenta. O asemenea piscina este spectaculoasa pentru invitati si proprietari deopotriva. Ea aduce un plus de intimitate, pentru ca nu este la vedere decat pentru cei care locuiesc acolo.

7. Pietre naturale in piscina

Sursa foto: pinterest.com

Un decor care sa includa pietre naturale ca baza pentru piscina, va face ca aceasta sa iasa in evidenta si sa fie adorata de oricine o priveste. Este neobisnuita alegerea aceasta si se va face remarcata oricand.

8. Sculpturi la malul piscinei

Sursa foto: pxhere.com

O piscina este spectaculoasa si prin decorul exterior ei. Astfel ca o sculptura uriasa pozitionata in apropierea sa o va pune in valoare si o va face sa fie centrul atentiei. Si forma de arta va fi ,prin reciprocitate, scoasa in evidenta si astfel, gradina va deveni un punct de atractie pentru oamenii care se bucura de ea. Arta pozitionata in gradina alaturi de piscina reprezinta un ansamblu elegant si frumos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului