Do it yourself

#ghivece #gradina #vara #cum sa

Cum sa ai o gradina colorata vara aceasta!

Aceste idei uimitoare de la Helloglow.com vor aduce mai multa distractie in gradina ta si iti vor infrumuseta ghivecele. Tot ce trebuie sa faci este sa iti colorezi ghivecele!O sa ai nevoie de trei lucruri: o galeata cu apa, oja pentru unghii si, bineinteles, ghivece - din teracota sau plastic, nu conteaza din ce material sunt, culorile se vor aplica pe orice suprafata.

Urmeaza trei pasi simpli pentru a-ti colora ghivecele:

1. O galeata de apa

Umple galeata pana la jumatate cu apa. Daca nu esti un fan al dezordinii in casa, avem un pont pentru tine! Fa acest proiect in curte, in acest fel apa va avea o temperatura constanta si nu vei face mizerie in casa. De asemenea, lacul de unghii creeaza niste bule mici la contactul cu aerul, acest lucru te va ajuta sa creezi un model cu adevarat unic!

2. Culorile si modelele

Toarna oja in apa si las-o sa se intinda cat mai mult posibil. Dupa ce ai acoperit cea mai mare parte a suprafetei apei, poti sa amesteci culorile cu o scobitoare pentru a crea un model. Poti utiliza orice culoare doresti. Dar ai grija, deoarece pe teracota culorile se vor schimba si vor deveni putin mai inchise. Daca vei folosi culori puternice, cum ar fi roz, turcoaz, galben, portocaliu, alb - orice culoare stralucitoare si calda, vei obtine vasele din marmura pe care ti le doresti.

3. Ghivece de marmura

Acesta este ultimul pas. Introdu vasul in apa si lasa oja sa se lipeasca bine de el. Doar un sfat rapid: daca doresti ca ghivecele tale sa fie cu adevarat stralucitoare, poti adauga sclipici (pentru a crea iluzia de marmura) in apa dupa ce ati turnat oja.

Imagini: Jonathanfongstyle.com, Helloglow.co, Artsyfartsymama.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare