Gradina de Craciun

#decor gradina craciun #decorare gradina craciun #gradina craciun #craciun #gradina #decor festiv

Decoruri festive pentru gradina de Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar tu trebuie sa il intampini cu un decor spectaculos. Decoreaza-ti gradina si curtea din fata casei cu coroane de flori moderne sau traditionale, ghirlande sau brazi de Craciun. Adauga si un strop de lumina, iar gradina ta se va transforma rapid intr-un taram fabulos, inspirat parca din basme. Iata cateva decoruri festive ideale pentru gradina de Craciun:

1. Decor traditional-modern

Nu stii ce sa stil sa alegi pentru decorul gradinii cu ocazia Sarbatorilor de iarna? Ai vrea sa mergi pe un stil traditional, dar parca te inspira si unul modern? Ce ar fi insa le imbini pe amandoua? Asadar, impaca-ti cele doua dorinte si mergi pentru un decor de baza traditional, cu coroane de brad la ferestre si coronite la usi, apoi da o nota moderna tufisurilor din gradina cu cateva cercuri din vita-de-vie pline cu luminite micute si discrete.

2. Nu uita de copaci

Pentru a crea un decor spectaculos in gradina cu ocazia Craciunului este foarte important sa nu uiti nici de copacii uscati. Da-le viata si un aspect festiv decorandu-i cu luminite de dimensiuni diferite. Ai grija insa la prinzi cu sarma de ramuri, pentru a putea rezista vanturilor puternice.

3. Decor pitoresc pentru masa si scaunele din gradina

Nu uita nici de curtea din spate. Umple scaunele si masa din gradina cu ramuri de brad, cateva globuri mari si da stralucire intregului decor cu cateva ghirlande de pin, pline cu luminite albe. Da o nota traditionala decorului tau si cu cateva cercuri de vita-de-vie asezate razlet.

4. Ghivecele de flori festive

Ghivecele cu flori se pot transforma si ele in decoratiuni spectaculoase pentru gradina. Acestea vor crea un aer elegant si foarte modern, dar si un efect spectaculos, daca le umpli cu lumini puternice de dimensiuni diferite, in tonuri calde de alb. De asemenea, ele ii vor primi cu multa caldura pe musafiri tai inca de la primii pasi, dar imbina minunat si stilul modern cu cel traditional de Craciun.

Sursa foto: houseandhome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului