Gradini spectaculoase

#gradina botanica tropicala #Fairchild #gradina botanica Fairchild #gradina botanica florida #gradina tropicala #gradini spectaculoase #gradina botanica

Gradina botanica tropicala Fairchild, din Florida, un adevarat paradis pentru vizitatori! Galerie foto

Statul Florida din SUA adaposteste una dintre cele mai frumoase gradini botanice tropicale din intreaga lume. Gradina Botanica Fairchild se afla in sudul celebrului oras Miami si adaposteste sute de plante tropicale de o frumusete rara.

 

Fairchild este un adevarat paradis pentru vizitatori. Gradina Botanica adaposteste specii de plante unice, pe cale de disparitie, din Caraibe si de pe Coasta Atlanticului dar si din alte colturi ale lumii. Angajatii depun eforturi majore pentru salvarea speciilor pe cale de disparitie.

Pana in prezent, Centrul pentru Conservarea Plantelor Tropicale din Fairchild a conservat numeroase plante din Florida, Caraibe, Madagascar, Insulele Oceanice si Africa. Tot aici, in urma cu 70 de ani, a fost inaugurat un centru de cercetare al palmierilor.

In scopuri educative, in cadrul gradinii botanice se desfasoara expozitii de horticultura si exista chiar si un muzeu pentru copii, precum si numeroase alte activitati educative pentru cei mici.

Asadar, daca ajungi in Miami nu trebuie sa ratezi ocazia de a vizita gradina botanica tropicala Fairchild. Aici poti admira copacii spinosi din Madagascar, te poti plimba printr-o padure tropicala deasa, poti admira cascade si gradini cu orhidee, dar si o gradina a fluturilor.

Tot aici poti vedea cele mai multe exemplare de palmieri din intreaga lume.

Gradina botanica Fairchild poate fi vizitata zilnic intre orele 7:30 AM si 4:30 PM. In zilele in care gardina gazduieste diverse festivaluri, programul poate fi prelungit pana la ora 9:00 PM.

Costul biletelor incepe de la 12 dolari pentru copiii cu varstele cuprinse intre 6 si 17 ani, 25 de dolari pentru adulti si 18 dolari pentru pensionarii care au peste 65 de ani. Pana la varsta de cinci ani copii au aces gratuit.

Iata o galerie foto uimitoare!

Surse foto: pinterest.com, fcit.usf.edu, candied-life.com, colognoisseur.com, visionsoftravel.org, thyblackman.com, palmbeachdailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare