Gradini spectaculoase

# hitachi park #gradina Japonia #gradini spectaculoase #flori gradina

Spectaculos! Gradina care isi modifica culoarea in functie de anotimp

Exista multe locuri pe pamant care iti taie rasuflarea, dar aceasta gradina din Japonia parca le intrece pe toate. 4,5 milioane de flori incanta sutele de mii de vizitatori, insa nu acesta este cel mai interesant lucru.  

Hitachi Seaside Park este o gradina publica uriasa care are un specific aparte: in fiecare anotimp arata altfel, asa ca nu poti spune ca daca ai mers o data, ai vazut tot ce era de vazut. Astfel, primavara este plina de narcise albe si galbene care te imbie cu aroma lor inconfundabila. Le poti vedea pana in aprilie, iar din luna mai lalelele iau locul narciselor. Peste 280.000 de flori din 220 de specii de lalele te vor face sa uiti ca esti in Japonia. Poti jura ca esti in Olanda, tara lalelelor. 

Imediat dupa aceea, din aprilie pana in mai, 3,5 hectare ale gradinii se transforma intr-o rapsodie albastra. 4,5 milioane de nemophilas sau albastrele oglindesc cerul. In restul gradinii sunt plantate flori de rapita si de hrisca, completand decorul spectaculos cu alb-galben.

Din septembrie pana la finalul lui octombrie, gradina se umple de kochia, un arbust spectaculos care isi schimba culoarea de la verde crud pana la rosu sangeriu si grena. Campurile de jur imprejur sunt impanzite de flori alb-mov.

Si iarna este uimitoare in aceasta gradina minunata. Lalele de gheata si degustari de sezon sunt atractiile din Hitachi Park. Asa ca, daca aveti vreodata Japonia pe harta destinatiilor de vacanta, merita sa vizitati aceasta gradina de vis.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare