Legume

#culturi bogate #seminte de calitate #Rodbun

Rodbun ofera seminte de calitate pentru culturi bogate

Rodbun, companie-integrator de produse si solutii in domeniul agricol, cu capital 100% romanesc, ofera o gama larga de produse de cea mai buna calitate, la preturi competitive, pentru imbunatatirea recoltelor fermierilor romani.

 

Rodbun comercializeaza semnite de cultura produse in fermele lor, sub marca "Genetica Premium", seminte de cultura din gama companiilor multinationale, ingrasaminte chimice, fertilizanti foliari, biostimulatori, produse fitosanitare certificate Bio destinate agriculturii ecologice si o gama completa de pesticide.

Semintele comercializate de Rodbun sunt de calitate si destinate obtinerii unei productii satisfacatoare pentru orice fermier. Gama acestora contine produse pentru cele doua anotimpuri propice culturilor, produse de primavara: seminte de porumb, cereale paioase, mazare lucerna, floarea soarelui, soia si produse de toamna: rapita de toamna, grau, orz si triticale.

Fermierii români au nevoie de seminte de calitate pentru a obtine productii care sa le aduca satisfactie. In acest sens, telul Rodbun este acela de a le oferi cele mai bune solutii in aceasta privinta. Compania a incheiat mai multe parteneriate cu producatori de talie europeana, asadar produsele comercializate de acestia se bucura de hibrizi de top din gama Genetica Premium.

Rodbun ofera fermierilor romai inputuri de cea mai buna calitate, parteneriate solide pentru valorificarea recoltelor precum si solutii moderne de consultanta, sprijin profesional si finantare. Toate astea pentru prosperitatea agriculturii romanesti.

Rodbun, companie infiintata in 2001, se bucura astazi de o echipa de peste 500 de oameni pasionati, ce contribuie la dezvoltarea afacerii, al carei tel este satisfacerea dorintei de prosperitate a fermierului roman. Acestia integreaza cu succes toate componentele necesare agriculturii: vanzarea de produse si servicii, testarea celor mai noi tehnologii, consultanta si solutii eficiente de valorificare a productiei.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor profesionisti care sa nu dea gres nici din punct de vedere al calitatii si nici din cel al experientei, apelati cu incredere la specialistii de la Rodbun!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din legume

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului