Plante de apartament

#plante usor de ingrijit #udare plante #plante de apartament #cactusi #aloe vera #rozmarin

3 plante pe care nu le poti omori! Au nevoie de ingrijiri minime

Vrei sa ai si tu plante de apartament insa nu ai timp sa le ingrijesti sau pur si simplu uiti sa le uzi si se ofilesc? Poti, foarte simplu, sa optezi pentru plante pe care nu le poti ucide niciodata. Acestea au nevoie de ingrijiri minime si nu se supara daca uiti sa le uzi.

Cactusi

Sursa foto: pixabay.com

Ai la dispozitie o multime de specii de cactusi din care poti alege. Unii dintre acestia fac flori superbe, cu care te vor incanta an de an. In plus, sunt cel mai usor de ingrijit plante de aprtament. Nu este musai sa le adaugi ingrasaminte si nici nu se supara daca uiti sa ii uzi. Acestia au nevoie de udari o data pe saptamana sau chiar la doua saptamani, in sezonul primavara-toamna, iar in antimpul rece ii poti uda o data pe luna.

Rozmarin

Sursa foto: pixabay.com

Rozmarinul nu este doar o planta ornamentala pentru casa ta ci si una savuroasa in preparatele culinare. Asadar, pe langa frumusetea acestuia, te poti bucura si de beneficiile pe care ti le ofera. De la a-l adauga in retele favorite pana la tratamente naturiste, rozmarinul este arbustul bun la orice. In plus, acesta este foarte usor de ingrijit si are neovie doar de una-doua udari pe saptamana.

Aloe Vera

Aloe Vera este o planta foarte populara, de apartament. Infrumuseteaza rapid orice loc in care este tinuta si nu are nevoie de ingrijiri speciale. In sezonul cald planta poate fi udata o data pe saptamana, iar in sezonul rece udarile de raresc pana la o data pe luna.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare