Plante de apartament

#trifoi cu patru foi #caprifoi #plante in ghiveci #crinul pacii #bambus #plante de apartament

4 plante de apartament care aduc prosperitate si noroc, ideale pentru o casa noua

Cand te muti intr-o casa noua, poti atrage norocul, prosperitatea si iubirea cu ajutorul unor plante decorative despre care se spune ca au puteri magice. Descopera despre ce plante este vorba, care pot face ca fericirea sa pluteasca in aer in casa ta.

Crinul Pacii

Sursa foto: kentlandsflowersandbows.com

Spathiphyllum sau Crinul Pacii este un simbol al prosperitatii, fiind aducator de noroc intr-o casa noua. Spathiphyllumn nu doar ca este aducatoare de noroc, dar purifica si aerul din casa. Este o planta de ghiveci, insa poate fi plantata si in gradina.

Crinul Pacii este deosebit de frumos datorita frunzelor lucioase, verde inchis, in forma de teaca, cat si datorita florilor sale de un alb imaculat. Nu o expune direct in razele soarelui, caci prefera locurile semiumbrite si pe cele umbrite.

Prefera un sol alcatuit din nisip, turba si pamant de padure. Uda planta regulat si adauga ingrasamant de doua ori pe an.

Sursa foto principala: galadarling.com

  •   2015-05-25
  •  

Articol scris de

Natalia Nedelcu

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.