Plante de apartament

#prosperitate #plante de apartament #noroc #plante

4 plante de apartament care atrag norocul si prosperitatea

Exista plante despre care se spune ca atrag ghinionul in casa, insa exista si plante ce atrag norocul. Acestea din urma sunt plantele ce trebuie sa se regaseasca in orice locuinta, mai ales ca sunt frumoase.

Bambusul

Sursa foto: proflowers.com

Bambusul este cunoscut de mii de ani in tehnicile Feng Shui pentru faptul ca atrage norocul, sanatatea, pacea si dragostea in casele in care este tinut.

Mai mult decat atat este planta perfecta pentru persoanele care nu au timp sa ingrijeasca florile, deoarece are nevoie de ingrijiri minime. Se adapteaza perfect in orice locuinta si nu are nevoie de multa lumina. In plus, trebuie doar sa-i adaugi, din cand in cand, apa purificata, astfel incat sa nu ramana fara umezeala.

Copacul banilor

Sursa foto: patch.garden

Copacul banilor este o alta planta des utilizata in arta Feng Shui. Se spune insa ca norocul la bani va creste cu atat mai mult cu cat inmultesti planta cu trei pana la cinci pui. Pe langa faptul ca purifica aerul din casa, se spune ca aceasta planta ajuta la reducerea stresului si anxietatii daca este plasata in colturile casei.

Planta de Jad

Sursa foto: crateandbarrel.com

Potrivit regulilor Feng Shui, planta de Jad atrage norocul in casa in care este crescuta. Mai mult, daca este plasata in apropierea usii de la intrare, planta atrage prosperitatea si succesul de partea ta. Asadar, este o planta ce poate fi crescuta cu succes si intr-un birou, pentru a avea succes in afaceri.

Busuiocul

Sursa foto: maxpixel.net

Chiar daca este o planta aromatica, folosita in special in bucatarie, busuiocul poate fi crescut ca planta decorativa. Acesta atrage nu numai norocul in casa ta ci si fericirea, sanatatea si dragostea. De asemenea, daca tii busuiocul in casa si il uzi zilnic, se spune ca te ajuta sa iti cresti exponential veniturile.

Sursa foto principala: gardenerdy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare