Plante de apartament

#florarie #flori #aranjamente florale #distinctflowers.ro

Alegerea aranjamentelor florale

ADVERTORIAL

In ziua de cea mare, vrei ca totul sa fie perfect, iar florile joaca un rol important in atmosfera speciala si in tinuta ta. Alegerea aranjamentelor florale poate fi insa foarte dificila daca nu te pregatesti bine pentru a lua deciziile corecte.

Chiar daca ai primit flori de nenumarate ori si te-ai bucurat de aromele lor delicate si de eleganta lor naturala, alegerea aranjamentelor florale pentru o nunta poate fi mai grea decat te astepti.

Primul pas tine doar de tine: rasfoieste cat mai multe reviste pentru mirese si cauta surse de inspiratie si pe internet, unde o florarie online poate fi un izvor important de idei pentru nunta ta.


Aranjamente florale pentru intreaga nunta

Secretul unei nunti elegante tine de conceperea tuturor aranjamentelor florale cu aceiasi profesionisti, in acelasi stil. Buchetul tau este desigur cel mai important, dar pentru o nota de rafinament, este important ca el sa aiba o continuitate si cu alte aranjamente florale, de la buchetele nasilor si al domnisoarei de onoare pana la florile care vor decora mesele in localul ales de tine pentru ziua cea mare.

In mod traditional, nasii preiau o parte din atributiile legate de aranjamente florale de nunta, dar o mireasa moderna si perfectionista se poate implica mai mult pentru ca totul sa fie perfect.

Poti cere sfatul prietenelor sau al rudelor, daca ai incredere in gusturile lor, dar nu lasa pe nimeni sa iti impuna un stil care difera de viziunea ta, nici macar pe nasa. La nunta ta, este important ca totul sa reflecte personalitatea si gusturile tale. Daca nasii insista, pot plati ei pentru lumanari nunta sau pentru unele buchete, dar este important ca alegerea sa fie a ta.


Buchetul perfect pentru o mireasa rafinata

Stilul de buchet pentru mireasa depinde foarte mult de rochia aleasa de tine, in care vei pasi catre altar. Rochiile scurte si moderne se potrivesc cel mai bine cu buchetele compacte, iar pentru o nunta inspirata de stilul minimalist, poti renunta complet la frunzele din buchet.

Alege buchetele mari, "cascada", daca ai o rochie lunga si vrei sa adopti un stil cat mai romantic pentru nunta ta. Se recomanda ca funda buchetului sa fie confectionata dintr-un material potrivit cu rochia ta.

In mod ideal, buchetul tau se asorteaza cu toate aranjamentele florale, dar florile de la reverul mirelui si al nasului, la fel ca si tinuta domnisoarei de onoare, sunt prioritatea.


Cum alegi florile perfecte

O mireasa moderna care nu tine la traditii poate opta pentru un buchet creat din flori exotice, dar alegerea preferata de cele mai multe mirese include flori de sezon.

Chiar daca nu iti permiti servicii de consultanta pentru ca totul sa fie asortat la nunta ta, vizitarea locatiilor de nunta iti ofera indicii pretioase cu privire la paleta cromatica.

Nu lasa niciodata florile pentru ultima clipa si intereseaza-te din timp daca buchetul ideal pentru tine poate fi realizat in sezonul in care ai programat nunta.


Florarie online pentru un stil distinct

DistinctFlowers iti ofera consultanta profesionista pentru nunta ta, iar ajutorul specialistilor poate fi nepretuit atunci cand vine vorba de unele detalii la care nu te-ai gandit singura, dar care pot fi rezolvate de cei cu experienta.

Livrarea prompta a decoratiunilor florale pentru evenimentele importante din viata ta recomanda DistinctFlowers drept o florarie online pentru cele mai pretentioase mirese, care vor aranjamente florale speciale sau unicat si care cauta sa obtina rafinament si eleganta in momentele importante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului