Plante de apartament

#aranjamente florale paste #aranjamente paste #aranjamente florale #aranjamente

Aranjamente florale de Paste

Aranjamentele florale de Paste sunt modul cel mai elegant de a decora spatiul interior cu ocazia acestei sarbatori a luminii, exprimandu-se astfel bucuria invierii si aducand caminului sau biroului un aer de stil si rafinament. Daruieste aranjamente cu flori de Paste celor pe care ii pretuiesti cu adevarat pentru a le comunica sinceritatea afectiunii tale, recunostinta si respectul, si pentru a le aduce o raza de fericire si speranta. Farmecul unui aranjament de Paste compus din flori proaspete si viu colorate aminteste de sentimentele de satisfactie sufleteasca traite de cei dragi in preajma celebrarii invierii Mantuitorului. Diversele aranjamente de flori pentru Paste au darul de a ne aduce mai aproape de cele spirituale, cinstind astfel cum se cuvine acest moment important prin frumusetea si parfumul lor.

Ce reprezinta aranjamentele florale de Paste

Aranjamentele cu flori pentru sarbatoarea Pastelor sunt create special pentru a marca cel mai important moment biblic din traditia crestinismului, si anume invierea lui Iisus in a treia zi dupa rastignire. Faptul ca El si-a sacrificat viata pentru a rascumpara pacatele oamenilor, biruind mai apoi moartea, este un prilej de bucurie pentru toti crestinii, iar aranjamentele de flori in culori intense si calde sunt potrivite cu aceasta emotie puternica si sincera, resimtita

de catre toti cei care aleg sa ii urmeze invataturile. Fiindca aparitia florilor anunta sosirea primaverii, ele sunt privite ca un simbol al renasterii, fiind astfel cu usurinta atribuite sarbatorii Pastelui, a carui semnificatie mai poate fi inteleasa si ca un nou inceput, pornirea pe un drum al vietii ce nu este incarcat de pacate si care il cinsteste pe Dumnezeu.

Semnificatia diferitelor tipuri de flori pentru Paste

Printre cele mai populare alegeri florale cu ocazia Pastelui se numara crinii, datorita simbolismului acestor flori ce se potriveste cu intelesul acestei sarbatori. Crinul este vazut ca fiind floarea puritatii si a renasterii, a nobletei si a regalitatii, a credintei si a sperantei. Crinii au aparut din cele mai vechi timpuri in operele de arta ce prezentau scene sau personaje biblice, cum ar fi Fecioara Maria cu pruncul. Trandafirii albi reprezinta sanctitatea iar cei rosii sacrificiul. Conform legendei, trandafirii albi ce au fost adusi de Maria la locul rastignirii au fost colorati in rosu cu sangele Mantuitorului, iar cele cinci petale ale trandafirului din vechime reprezentau cele cinci rani ale lui Iisus. Lalele reprezinta perfectiunea si dragostea lui Iisus pentru oameni, iar cele albe reprezinta iertarea pacatelor. Irisii semnifica intelepciunea si speranta.

Care este semnificatia culorilor aranjamentelor de Paste

Aranjamentele de Paste pot avea anumite intelesuri in functie de culorile florilor folosite la crearea lor. Astfel, florile galbene intrebuintate in aranjamentele de Paste semnifica lumina divina ce ghideaza sufletele credinciosilor pe calea cea dreapta a cunoasterii si implinirii spirituale, precum si speranta unei noi vieti, pline de iubire si adevar, pentru cei ce aleg sa urmeze pildele si invataturile lui Iisus. Culoarea galbena si cea portocalie pot fi interpretate si ca auriul ce decoreaza vesmintele sacre ale preotilor, fiind culoarea regilor si insemnand astfel Divinitatea, care este vazuta ca domnind peste imparatia sufletelor. Aranjamentele de Paste cu flori albe poarta puritatea si sfintenia, precum si virtutea si veneratia. Albul este in conceptia crestina si culoarea ingerilor, iar Iisus este intotdeauna reprezentat ca purtand alb. Desi cele doua culori principale sunt galben si alb, aranjamentele de Paste pot fi intalnite intr-o multime de culori, intense sau pastelate. Florile rosii reprezinta sacrificiul de sange al Mantuitorului, ce a rascumparat pacatele omenirii atunci cand si-a dat viata pentru noi. Rozul semnifica bucuria invierii dar si speranta de mantuire a sufletului, in timp ce verdele aranjamentelor florale reprezinta renasterea si inceputul unei noi vieti in care sunt cinstite lucrurile sfinte.

Comanda aranjamente cu flori de Paste

Comanda aranjamente florale speciale de Paste pentru a decora spatiul interior si a primi in caminul tau simbolul luminii divine si a sperantei. Floraria flori.ro iti pune la dispozitie aranjamente creative de Paste, din flori proaspete si inmiresmate, precum crini, trandafiri, lalele, gerbere si lisianthus. Mai usor decat in cazul unei florarii clasice, poti naviga online sute de produse in cel mai scurt timp, comandand aranjamentul preferat pentru a-l face cadou unei persoane apropiate. Alege sa iti incanti familia si prietenii cu un aranjament deosebit de Paste sau trimite un cosulet floral de Paste colegelor, sefei tale sau partenerei de afaceri in semn de apreciere si respect.

Livreaza un aranjament fermecator de Paste la orice adresa

Chiar daca nu poti fi alaturi de cei dragi, alege serviciul de livrare flori de Paste pentru a le spune ca te gandesti la ei si pentru a le transmite cele mai sincere urari de fericire si sanatate. Atunci cand doresti sa produci o surpriza puternica, poti trimite aranjamente cu flori de Paste la domiciliu sau la serviciu, si vei fi sigur ca vor fi primite cu un zambet larg de incantare si multumire.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare