Plante de apartament

#plante #energii Feng Shui #energii negative

Exista plante care atrag energii Feng Shui negative?

Specialistii vorbesc adesea de plantele care atrag energiile Feng Shui pozitive in casa si in viata persoanelor care le ingrijesc si mai putin de cele care aduc ghinion sau invadeaza casa cu vibratii negative. Intrebarea este: exista oare plante Feng Shui care atrag vibratii negative?

Indiferent ca sunt de interior sau de exterior, plantele nu lipsesc din decorul unei case. In ultimii ani, tot mai multe persoane au inceput sa acorde atentie modului in care acestea atrag norocul sau ghinionul in viata lor.

Plante Feng Shui care atrag energiile negative

Specialistii sunt de parere ca nu exista plante cu energii Feng Shui pozitive si negative in sine. Forma lor, felul in care sunt ingrijite si locul in care sunt pozitionate in gradina sau casa influenteaza energiile care se raspandesc in jur.

Cu toate acestea, specialistii au identificat cateva plante considerate mai putin recomandate din punct de vedere Feng Shui, din cauza vibratiilor negative pe care le atrag:

Cactusul - este un exemplu de planta Feng Shui negativa, din cauza tepilor care se pare ca indeparteaza energia Chi, considerata pozitiva;

Limba Soacrei - este considerata o alta planta care atrage vibratiile negative, desi parerile sunt diferite in privinta ei, unii dintre specialistii Feng Shui cosiderand ca are puteri protectoare asupra celor care o ingrijesc.

Bonsai - nici Bonsaiul nu sta mai bine la capitolul energii pozitive; specialistii sustin ca este o planta cu o crestere mult incetinita sau care inceteaza din crestere la un moment dat, ceea ce inhiba vibratiile pozitive.

Salcie plangatoare, iedera, planta paianjen si alte tipuri de plante ale caror frunze cresc in jos - expertii Feng Shui sunt de parere ca aceste plante orienteaza energia pozitiva in jos, in loc sa o imprastie in jurul lor.

Plante uscate sau ofilite - nu pastra in gradina sau casa ta nicio planta care incepe sa se ofileasca sau care s-a uscat deja, intrucat simbolizeaza moartea si atrage energiile negative. Doar plantele sanatoase sunt cele care stimuleaza raspandirea energiei pozitive Chi.

Cele mai multe plante de gradina sau apartament activeaza in jurul lor energiile Feng Shui pozitive, insa doar daca ai grija sa respecti regulile acestei arte privind spatiile potrivite de pozitionare si modul lor de ingrijire.

Sursa foto: ftp1.nssh.ntpc.edu.tw

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului