Plante de apartament

#familie #plante de apartament #ghivece #portret

Ghivece imprimate cu portrete de familie: cum sa cresti plantele in mod amuzant

Nu stii cum sa iti personalizezi memorabil gradina sau colectia personala de plante de acasa? Ce-ai spune daca cele mai mari ghivece din casa ta ar zambi la fel de frumos ca partenerul tau sau ar imprumuta privirea mezinului familiei?

Compania Good din Kazakhstan lansat pe piata de profil o idee extrem de inspirata, aceea de a imprima portrete de familie pe ghivece. Aceasta este cu siguranta cea mai amuzanta si creativa cale de a creste plante: frunzele si florile multicolore prind rolul "coafurii" protagonistului din poza, constituind o imagine generala foarte placut de privit.

Cine a spus ca gradinaritul si ingrijirea plantelor in ghiveci nu pot fi activitati distractive? Ghivecele cu portrete sunt o inventie cu scop exclusiv estetic, care iti ofera posibilitatea sa afisezi fotografiile de familie intr-un mod neconventional si surprinzator.


Principiul de baza al ghivecelor-portret

Portretele de familie, expuse pe suprafata ghivecelor pentru plante, s-au nascut dintr-un principiu simplu: pozele merita sa stea la vedere si prind viata cu ajutorul vegetatiei domestice.

"Mecanismul" acestor recipiente speciale pentru plante este simplu: un ghiveci alb imprimat cu fotografia aleasa, peste care este suprapus un alt vas putin mai mare, transparent, care sa protejeze imaginea (prin urmare, poti improviza si tu un astfel de sistem acasa, lipind poza scoasa la imprimanta direct pe ghiveciul principal).

Planta sau floarea ia imediat rolul de podoaba capilara a persoanei din poza. Creativ, amuzant si original!


Ghivece-portret artistice

O alta calitate interesanta a ghivecelor-portret este aceea ca iti dau posibilitatea sa creezi o adevarata opera de arta, in stilul urmarit. Unul dintre ele este cel artistic, iar protagoniste pot fi reprezentantele sexului frumos din familie:




Ghivece-portret trasnite

Chipul celor mici poate fi o parte importanta a unui ghiveci-potret trasnit, care sa starneasca amuzament si sentimente de simpatie de partea privitorilor:


Ghivece-portret cu personalitate

Intrucat sunt foarte expresive, ghivecele potret pot exprima si stari de spirit, impreuna cu forma specifica a plantei (nedumerire, furie etc).



Asadar, inspira-te din aspectul plantelor tale preferate si vezi cum poti sa le adaptezi portretelor de familie, pentru ghivece cu adevarat artistice si speciale!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare