Plante de apartament

# aranjamente florale trandafiri #aranjamente trandafiri #aranjamente florale #trandafiri

5 aranjamente florale cu trandafiri rosii perfecte pentru aniversari

Ar trebui sa ne aducem aminte mai des ca regasim fericirea in lucrurile simple. Poate astazi ne impresioneaza un rasarit sau un apus, maine zambetul unui copil, poimaine un peisaj de primavara si tot asa. Nu avem nevoie de prea multe lucruri pentru a fi cu adevarat fericiti. Avem nevoie sa ne fie alaturi cei dragi si sa reinvatam sa ne bucuram de lucrurile mici din jurul nostru. Este suficient sa va uitati la copii si sa intelegeti in ce este fericirea. Ei se bucura de fiecare frunza intr-o forma deosebita, de fiecare floare colorata diferit de tot ce au vazut pana atunci, de fiecare picatura de ploaie si fulg de nea. Ca adulti, uitam de toate lucrurile acestea. Uitam ca am fost si noi copii si ne bucuram indiferent de motiv, ne bucuram la lucruri care acum, la prima vedere, ar parea banale.

Si pentru ca bucuria chiar vine din lucruri simple, la fel ar trebui sa procedam si in cazul aniversarilor. In loc de cadouri simple sau cadouri luate doar din obligatie, ar trebui sa ne bucuram de prezentam celor dragi si daca vom primi si un cadou simbolic, este bine-venit. Si daca tot am spus despre cadouri simbolice pentru aniversari, ce parere aveti despre flori? Florile sunt simbolul universal al dragostei, asa ca vor reprezenta intotdeauna un cadou perfect.

Iar in continuare o sa va prezentam cinci aranjamente florale cu trandafiri rosii perfecte pentru aniversari. De ce trandafiri rosii? Pentru ca sunt florile "supreme", florile care simbolizeaza iubirea si care se potrivesc perfect in contextul unei aniversari. Si daca nu aveti timp sa mergeti personal sa le cumparati, va recomandam sa comandati flori pentru aniversari de la Maison d'Or. Este simplu si rapid si in felul acesta nu veti pierde timp pe drum.

Prima recomandare este bineinteles un buchet format din trandafiri rosii: Buchet Trandafiri "Willd Thoughts". Acesta este ideal pentru aniversarea casatoriei, pentru aniversarea unui moment important pentru un cuplu si asa mai departe. Iubita sau sotia se va bucura mult daca va primi un astfel de buchet elegant.

Garoafele sunt flori superbe si contrar credintei populare, nu sunt doar flori ce se folosesc la inmormantari. Asa ca va recomandam un Buchet Trandafiri Si Garoafe, care mai contine si eucalipt, dar si cordyline si cu siguranta veti impresiona cu ajutorul lui. Arata spectaculos si miroase foarte bine.

Daca vreti un buchet viu colorat si care sa miroasa foarte bine, recomandarea noastra este un Buchet Hortensie Si Trandafiri. Va garantam ca va avea succes si o sa fie primit foarte bine.

Daca nu doriti un clasic buchet, atunci va recomandam o Cutie Neagra 21 Trandafiri Rosii. Are o eleganta aparte si va reprezentam un cadou special, care sa va ajute sa sarbatoriti evenimentele speciale din viata voastra.

O alta recomandare diferita este si un Aranjament Floral In Cos Din Trandafiri Rosii, Ruscus. Combinatia dintre verdele ruscusului, rosul trandafirilor si aspectul vintage al cosului este incantatoare si cu siguranta va fura inima persoanei care il va primi.

Speram ca v-au fost pe plac recomandarile noastre de aranjamente florale cu trandafiri rosii!

Sursa foto principala: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare