Plante de apartament

#ziua indragostitilor #valentines day #flori #flori valentine's day #flori ziua indragostitilor #flori romantice #buchete de flori

5 buchete de flori romantice de daruit de Valentine's Day

Buchetele de flori daruite de Valentine's Day reprezinta mai mult decat un cadou daruit persoanei iubite. Florile transmit un mesaj puternic, in functie de modul in care sunt alese si combinate in aranjamente. In realizarea unui buchet romantic, trebuie sa se regaseasca cateva tipuri de flori, considerate specifice iubirii, pasiunii si senzualitatii. Iata cateva idei de aranjamente florale perfecte pentru jumatatea ta!

1. Buchet din trandafiri si orhidee

Dragostea nu este exprimata intotdeauna prin rosu. Un buchet absolut superb, elegant si diafan din trandafiri roz si orhidee alba reprezinta un aranjament deosebit, care exprima afectiunea pura, senzuala si jucausa a unui indragostit lulea.

Sursa foto: twobrosgardening.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului