Plante de apartament

#plante feng shui #energie feng shui #feng shui #plante de apartament #plante de interior

5 plante Feng-Shui care iti pot schimba viata

Plantele pot avea o influenta pozitiva asupra oamenilor, iar florile te ajuta sa ai o stare de spirit diferita in functie de fiecare specie in parte. Asadar, tinand cont de principiile cultului Feng-Shui, plantele de apartament, cum ar fi muscatele sau begoniile te pot ajuta sa iti cresti stima de sine si increderea in fortele proprii. Iata cateva plante Feng-Shui, care te pot umple de sentimente pozitive si iti pot calma spiritul:

1. Begoniile

Frumoasele begonii pot influenta calitatea comunicarii si interactiunii in familie. Asadar, daca vrei sa ai mereu armonie si comunicare in camin, umple-ti casa cu begonii.

2. Azaleele

In cultura Feng-Shui se spune ca azaleele te ajuta sa nu te mai temi de angajamente si te fac mai responsabil. De asemenea, aceste flori sunt considerate a avea puteri magice asupra imaginii de sine si ajuta la autoimbunatatirea increderii in fortele proprii.

3. Violetele africane

Violetele africane pot contribui la bunastarea in casa si te pot ajuta sa ai o putere interioara mult mai mare. Aceste flori te ajuta sa fii o persoana mai independenta, dar calmeaza si spiritul. Violetele albastre ajuta in schimb la descoperirea laturii artistice a unei persoane. Cele violet ofera intelegere in casa si liniste spirituala.

4. Feriga si iedera

Feriga si iedera ajuta la mentinerea unor relatii pasnice in familie, la construirea armoniei si atragerea pozitivitatii. Despre planta Trandescantia, una dintre cele mai cunoscute si apreciate plante pletoase, se spune ca ar atrage gelozia, insa ca orice superstitie, acest lucru ar putea fi fals. Despre feriga se spune ca ajuta la recapatarea echilibrului si la rezolvarea problemelor intampinate in viata cu foarte mult tact. Iedera in schimb ajuta la indepartarea de sentimentele negative, de invidie, manie si resentimente.

5. Trandafirul chinezesc

Trandafirul chinezesc poate transforma energia distractiva in energie creativa si poate neutraliza sentimentele agresive intre membrii familiei. Aceste plante de apartament sunt necesare in primul rand persoanelor care nu se simt implinite. De asemenea, trandafirul chinezesc poate oferi barbatilor o doza mai mare de masculinitate si femeilor, o doza de independenta.

Sursa foto: livrare-flori.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare