Plante de apartament

#flori online #flori # livrare flori

5 situatii in care ai fi vrut sa apelezi la livrare flori online!

Suntem norocosi sa traim in vremurile acestea pentru ca facem parte din generatiile care se bucura de avantajele tehnologiei. Putem vorbi cu oricine dorim instant, cu ajutorul mesajelor scrise, al telefoanelor mobile sau al apelurilor video, aflam orice informatie accesand un site si ceva la care poate nici nu visam in urma cu doua decenii de exemplu, ne facem cumparaturile online. Astazi, putem cumpara aproape tot ce dorim online: de la carti, cosmetice, electronice si electrocasnice, mobila, autoturisme, case, ba chiar ne putem face si cumparaturile saptamanale si putem comanda mancare.

Si in cazul in care nu stiati, chiar si flori puteti comanda online. Da, buchete de flori si aranjamente florale sau chiar si buchete de mirese sau flori pentru nunta, toate pot fi comandate dintr-o florarie online si livrate unde doriti. Si nu exista nici un risc in ceea ce priveste transportul, pentru ca exista cutii speciale in care se pun florile si acestea rezista fara probleme.

Unul dintre avantajele de a comanda flori online este faptul ca puteti sa cumparati buchetul preferat fara sa mai mergeti la o florarie (poate nici nu aveti in zona una) sau puteti chiar sa trimiteti un buchet cuiva din alt oras de exemplu. Si ca sa va exemplificam mai bine, o sa va prezentam cinci situatii prin care sigur ati trecut si in care ati fi avut nevoie de livrare flori online.

 

1. Este ziua cuiva drag care locuieste in alt oras si nu puteti ajunge sa ii spuneti ,,La multi ani!” si sa ii daruiti un buchet de flori. Nu-i asa ca va pare rau de fiecare data cand este ziua mamei sau bunicii si nu ajungeti exact in ziua respectiva, ci abia in weekend sau poate peste cateva saptamani? Acum le puteti face o bucurie daca le comandati un buchet de flori care va ajunge exact de ziua lor de nastere. Puteti comanda si un tort sau o cutie de bomboane de ciocolata, pentru ca multe florarii online ofera si aceste produse.

2. Este ziua de nastere a unei colege de munca sau chiar a sefei si fie sunteti in concediu sau nu ajungeti la birou atunci. Nu-i problema, apelati cu incredere la o florarie online!

 

3. Vreti sa ii faceti o surpriza placuta persoanei iubite si nu mai aveti rabdare pana ajungeti acasa. Nimic mai simplu: comandati flori online si vor fi livrate la adresa indicata de voi.

4. Nu aveti nici o florarie in apropiere sau daca aveti, nu va plac florile comercializate, vi se par ofilite sau nu gasiti exact ce va doriti. Ce faceti in situatia aceasta? Apelati la o florarie online, comandati aranjamentul sau buchetul dorit si economisiti si timp.

 

5. Nu gasiti florile preferate ale persoanei iubite sau iesiti prea tarziu de la serviciu si nu apucati sa cautati o florarie? Comandati florile si o sa le primiti acasa, in cele mai bune conditii!

Acestea au fost doar cinci exemple de situatii prin care poate ati trecut si voi si in care v-ati fi dorit sa stiti ca puteti comanda flori online. De acum stiti ca aveti si aceasta posibilitate si nu o sa va mai ia prin surprindere nici un eveniment pentru care ati avea nevoie de flori!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare